Sergen Yalçın: "Öldü zannediyorsun oyuncuyu, 3 saniye sonra ayağa kalkıyor. Nasıl oluyor?"

Gene boş yapmalar başlamış.

2018de Konya deli gibi kapanırken, Volkan Şen her pozisyonda 10 dk yatarken hocası Sergen değildi sanki, o zaman kendi oyuncusu her pozisyonda yatınca durumdan memnundu ne hikmetse.

Mart 2018’de Sinan’ın golüyle 2-1 kazandığımız maçta Volkan Şen yerden kalkmamıştı. Tribünler o kadar gerilmişti ki, az daha birileri sahaya atlayacaktı Volkan’a saldırmak için. O sezon hiç bir maçta öyle gergin bir tribün olmamıştı. Sergen gevşek gevşek takılıyordu saha kenarında. Şimdi adam olmuş da hakemleri baskı altına almaya çalışıyor beygirci.

Mart 2018’de Sinan’ın golüyle 2-1 kazandığımız maçta Volkan Şen yerden kalkmamıştı. Tribünler o kadar gerilmişti ki, az daha birileri sahaya atlayacaktı Volkan’a saldırmak için. O sezon hiç bir maçta öyle gergin bir tribün olmamıştı. Sergen gevşek gevşek takılıyordu saha kenarında. Şimdi adam olmuş da hakemleri baskı altına almaya çalışıyor beygirci.
Evet tribündeydim ve tribünden atlamak noktasına gelmiştim. Sürekli benim tarafımda yere yatıp kalkmıyordu.

şuna bak ondan sonra laf atıyor herif
IMG-20210203-WA0044.webp

kartal sergenden yüzsüz açıklamalar

salak saçma bir yan toptan gol yemiştik daha dk 1miydi neydi fena yükselmiştim defansa da musleraya da

Sergen’den maalesef bir bok olmaz. Bu sene o da sapıttı. Sürekli hakeme sataşmalar. Kazanınca kendisi kaybedince hakem. Başka bir dediği yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya Sergen iyidir ya. Bjk diye bir takım zaten yok. 5 yıl maç yapmasa kimse nerede bu bjk demez, farkına varmaz.

Agla sergenim agla nasılsa her hafta agladıgın için ertesi hafta hakemler bir emzik veriyor sana. Sende yolunu buldun.

Önce bir larine bak bakalım yüzüne gelmediği halde nasılda yüzünü tutup numara yapıyor dii mi.

Lan olm bu dedigin 3 macta da senin aleyhine hic bi hakem hatasi olmadi.Utanmadan bir de cikip son 3 macta rakibe daha yakin mac yonetiyo hakemler diyon.Utanma ar hic bisey kalmamis adamda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yerden kalkmama mevzusunda biz dahil büyük takımlarda yapıyor. Skor kendi lehlerine olduğu zaman. Anadolu klüpleri daha çok yapıyor . Çünkü beraberliğe de razı oldukları için çoğu zaman skor onların lehine oluyor . Antalya genel anlamda savunma futbolunu benimseyen bir takım büyüklere karşı biraz kadrolarindan dolayı yaşlı bir takımlar durarak savunma yapıyorlar. Bizim maçta da 10 kişi kalmamıza rağmen neredeyse hiç hücum yapmadılar. Sen rakibinin haftalardir , oynadığı oyunu tahlil edip önlem alıp çözüm uretememişsen yapacak bir şey yok. Gerçi pandeminin ilk zamanları oyuncuların durumu sorulduğunda bilmiyorum diyen bir teknik direktorden ne bekleyeceksin.

Geri
Üst Alt