Sergen Yalçın: "Sen bize zart zurt kart gösteriyorsun. Rakibe neden göstermiyorsun?"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Sergen: "BJK maçlarında hakemlerin kırmızı kartı yok mu? İkinci sarı karttan atılması gerekenler neden atılmıyor bizim maçlarda. Kararlara bakılsın, yanlış bir şey söylüyorsak özür dileriz. Dördüncü hakem 'İkinci sarı kart, atılması lazım' diyor, Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da maç yöneten Cüneyt hoca atmıyor. Ankaragücü, Kasımpaşa maçlarında yine rakip oyuncular atılmıyor. Buna bir anlam veremedik. Biri çıkıp bunu bize anlatsın. Rakip oyuncular bizim maçlarda neden atılmıyor. Bunu camia olarak TFF ve MHK'ye soruyoruz. Bu sorunun cevabını merak ediyorum ve soruyorum. Algı yapan yorumculara da soruyorum"

Sergen Yalçın: "Ankaragücü maçında iki tane penaltıdan gol yedik. Bana göre ikisi de penaltı değil. İlkinde adam ayağını takıyor. İkincisinde zaten pozisyon dışarıda başlıyor. Bu pozisyonda VAR neden devreye girmiyor?"

Sergen Yalçın: "UEFA'nın en gözde hakemlerinden biri Cüneyt hoca, nasıl ikinci sarı karttan birini atmazsın oyundan. Halil Umut Meler'i veriyorsunuz penaltı vermiyor, dirsekler ikinci sarı kart değil mi? Bu dirseğe faul çalıyorsan kartı göstermek zorundasın."

Sergen Yalçın: "50 metreden benim kalecimi görmeden atıyorsun. Önünde dördüncü hakemin sana at dediği oyuncuyu oyundan atmıyorsun. Bu nasıl oluyor? Kurallar değişiyor mu? Birilerinin bunu anlatması lazım. Bir takıma bu kadar sıkıntı yaşatılmaz."

Sergen Yalçın: "Sezon başından beri bunları yaşamaktan bıktık. Konuştuğumuz zaman çok konuştu oluyor. Ne yapalım kardeşim, konuşmayalım mı? Geleceğimizi mi perişan edelim?"

Sergen Yalçın: "Yarış son haftaya kadar sürsün bizim için sorun yok. Sahada mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. 7 oyuncumuz yok, kulübede oyuncu kalmadı. O kadar sıkıntı yaşıyoruz. Sürekli her maç aynı şeyi söylemek istemiyorum ama yaşadıklarımızı anlatmak zorundayız. Her maç puan mı kaybedelim, şampiyonluğu mu kaybedelim? Nasıl kendimizi ifade edeceğiz? Buraya gelip neyi anlatalım. Oyunun bir parçası mı olalım

Sergen Yalçın: "Şampiyonluğa gidiyoruz. Rakiplerimiz var, hepsine başarılar diliyorum. Onlarla hiçbir derdimiz yok ama biz bu oyunu bu şekilde nasıl oynayacağız? Sen bize zart zurt kart gösteriyorsun. Rakibe neden göstermiyorsun? Bakın pozisyonlara, inceleyin."

Sergen bu sezon yüzsüzlükte çıtayı arşa çıkardı.

bu seviyeyi bir daha ancak kendisi görür. başkası bu noktaya gelemez.

Böyle takıla takıla ligi götürdü. Sırf sezon boyunca Rosier'in görmediği kartları çıkartsan, 1 kelime edemez.

Yüzünü tukurseler yarabbim şükür diyecek. Bakalım ceza gelecek mi?

sus be şerefsiz. Utanmaz arlanmaz. o söylendiğin hakemler sayesinde buralardasın. Yemin ederim uzun zamandır bunun kadar karaktersiz bir teknik adam görmedim.
bunu senelerdir dobra , karakterli vss diye kakalamaya çalıştılar. gerçek yüzünü görüyoruz.
insan hakem demeye utanır.
sen adamlıkda Fatih terimin kılı olamazsın.

Sergen Yalçın: "Şampiyonluğa gidiyoruz. Rakiplerimiz var, hepsine başarılar diliyorum. Onlarla hiçbir derdimiz yok

Geçen bi hesap başkan adaylarından birinin sergene teklif götürdüğünü ima etmişti

yukardaki açıklamalardan sonra

acaba mı

Yanlış şeyler söylüyorsun. Derhal özür dile, terbiyesiz adam!

Utanma yok belli ki jokeysporda.

Geri
Üst Alt