Sergen Yalçın Sessizliğini Bozdu

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Yaşananların ardından ilk kez konuşan Sergen Yalçın, bir televizyon programında yorumculuk yapan eski Beşiktaşlı yönetici Sinan Engin’e konuştu. Sergen Yalçın ile arasında geçen diyaloğu anlatan Sinan Engin, şu sözleri aktardı:

“LİZBON DEPLASMANINDA BAŞKA HOCAYLA…”​

“Sen de biliyorsun Sinan ağabey bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1-1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları. Ben Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle (Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular.”

“YÖNETİCİLER ALTIMI OYDU”​

“Ahmet Nur Çebi başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım. Bu sezon takım çalıştırmayacağım, belki seneye de çalıştırmam. Çok şey var, hepsini anlatacağım. Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu.”

1646385744087.webp

Konuş hocam gerçekler ortaya ciksin

taraftar baskısıyla imzaladılar biliyoz onu. ama ne kadar zam istedin onu da diyeydin sergio.

Geri
Üst Alt