Haber Sergen Yalçın: "Taraftarın bana tepki vermesi çok iyi olmadı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sergen Yalçın: "Öncelikle üzgünüz. Final oynayıp kupayı almaktı hedef. Futbol enteresan oyun, her zaman istediğinizi vermiyor. Kontrol bizdeydi, her an gol atabilecek durumdaydık. Sonda bir penaltı ve kupaya veda ettik. Taraftarın tepkisini de anlıyorum. Biz de, oyuncular da kupayı kazanmak istiyorduk. Futbol 3 ihtimalli bir oyun ve bazen böyle sonuçlar oluyor."

Soru: Geleceğe dair bir şey söyler misiniz?

- Sergen Yalçın: "Yok şu anda öyle bir planlamamız yok. 2 maçımız var. Onları oynayalım, bakarız. Taraftarın bana tepki vermesi çok iyi olmadı. Beşiktaş'ın menfaati için buradayız. İlk dönemimimizde ilk sezonu böyle geçirmiştik. Ancak camiada sabır kalmamış. Acil, kısa dönemde başarı gerekiyor. Bu sezon sağlanması çok kolay değildi. O yüzden taraftara da, camiaya da hak vermek lazım." (A Spor)

Tr kupası için ne sabırı arkadaş kafayı mı yemiş bu adam

Yorumculuk yapsan demediğin kalmazdı sanki üç kuruşa kadro verdiler eline

Neyse bizim maçtan sonra çok zırlamıştın iyi oldu

images

Bi Veliefendi yapar stres atarsın artık..

Hani olum sen Cengizi 2 ayda mı 1 ayda mı ne Messi yapıyordun?

Elestiri ve tepki olmasi normal sonucta ortada bir basari yok ama su sisesi firlatmak da normal bir davranis degil

Tribün de istifa diye tezahürat yaparsin tepkini bu sekilde dile getirirsin,abartili hareketler ile bir yere varamazsin

Bizde torrent’e bile o tarz bir saygisizlik yapilmadi diye hatirliyorum ki dogrusu da bu

Yorumculuğa geri dön de bize de kesit çıksın

Geri
Üst Alt