- 16 Haziran 2010
- 204.036
- 156.097
- 6.838
Sergen Yalçın: "Öncelikle üzgünüz. Final oynayıp kupayı almaktı hedef. Futbol enteresan oyun, her zaman istediğinizi vermiyor. Kontrol bizdeydi, her an gol atabilecek durumdaydık. Sonda bir penaltı ve kupaya veda ettik. Taraftarın tepkisini de anlıyorum. Biz de, oyuncular da kupayı kazanmak istiyorduk. Futbol 3 ihtimalli bir oyun ve bazen böyle sonuçlar oluyor."
Soru: Geleceğe dair bir şey söyler misiniz?
- Sergen Yalçın: "Yok şu anda öyle bir planlamamız yok. 2 maçımız var. Onları oynayalım, bakarız. Taraftarın bana tepki vermesi çok iyi olmadı. Beşiktaş'ın menfaati için buradayız. İlk dönemimimizde ilk sezonu böyle geçirmiştik. Ancak camiada sabır kalmamış. Acil, kısa dönemde başarı gerekiyor. Bu sezon sağlanması çok kolay değildi. O yüzden taraftara da, camiaya da hak vermek lazım." (A Spor)
Soru: Geleceğe dair bir şey söyler misiniz?
- Sergen Yalçın: "Yok şu anda öyle bir planlamamız yok. 2 maçımız var. Onları oynayalım, bakarız. Taraftarın bana tepki vermesi çok iyi olmadı. Beşiktaş'ın menfaati için buradayız. İlk dönemimimizde ilk sezonu böyle geçirmiştik. Ancak camiada sabır kalmamış. Acil, kısa dönemde başarı gerekiyor. Bu sezon sağlanması çok kolay değildi. O yüzden taraftara da, camiaya da hak vermek lazım." (A Spor)