Haber Sergen Yalçın ve Serdal Adalı, Rafa Silva Hakkında Basın Toplantısı Düzenledi

Rakiplerimizde oynayan, yetenekleri ve/veya kariyerleri itibariyle bizim takımda yer bulma şansları olan bütün topçular her sene bize bakıp "ulan niye orada olmak varken buradayım" diye kafalarını duvarlara vurmuyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum

Menajeri aracılığıyla haber göndermiş
Müspet bir ivme söz konusu
Gs camiasına hayırlı olsun diyebiliriz

Serdar Adalı & Sergen Yalçın:
Canın sıkılıyorsa seni hipodroma götürelim dedik istemedi. 500 liralık kuponun bizden dedik, Sergen Hoca tüyo da verecekti; menajeri tüyo istemeyiz, at verecekseniz olur dedi. Atı kime vermişiz dedim. İbrahim Akın’a vermişsiniz dedi. Onun kadar değerim yok mu dedi.

Adam kaçmak istiyor

Demek herşey para değil
Acaba takımlardan biri Rafa'nın kafasını bulandırmış olabilir mi diye düşündüm bende. işin içinden sarı mavili takım bile çıkabilir daha önceden yaptıkları şeyler. Oyuncu da azıcık omurga yoksa zaten böyle problemler başlıyor, bizde de Boey'e yapmışlardı ya da en olası ihtimal Beşiktaşın kötü gidişi, hedefinin olmaması, dengesiz istatistikleri.

Bakti besiktasin bir hedefi yok bos yere oynamak yerine basja bir takima gideyim oyunlari bu

bejeke rafadan bile küçüktür .Bu küçüklük şaka mı ?

Tatava yapılacak bir adam değil, bizde bunları yapsa muhtemelen haberlere konu bile olmadan şutlamıştık:d barış alperide şutlamamız gerekiyordu aynı şekilde ama onu koruyanlarla beraber sene sonu şutlayacağız muhtemelen.

2 milyon bonservis verilebilir. Ama bizde General olamaz.

Maaşı bile geriden geliyodur %95 neyin artistligini yapiyor bunlar herif fifaya sikayet etse su maas mevzusunu hakli bulur fifa ve gider zaten.

Bunlara gelen hayatından bezip futbolu bırakmak istiyor.
Doğal. Sürekli bir kaos, başarısızlık, gelen gideni belli olmayan bir anonim ortam.
Çoğu zaman iki tarafın da işine geliyor. Aroyyo Gedson olayında görüyoruz. Ancak Rafa tamamen serbest kalmak istiyor. Bu konuda bjk yönetimi doğru yolda. Biz Barış efendiye diş geçiremedik sonuçlarını görüyoruz.

Bu gidişle takımlar, menajer oyuncağı haline gelecek gibi. BJK inşallah geri adım atmaz da, profesyonel sözleşmeli futbolcuların bu şımarıklığı, bu saçmalık son bulur. Adamlar milyon Euro alıyor buna rağmen istemediği an takımları (taraftarı kışkırtıp) baskı altına alıp istediğini alıyor.

6 milyon Euro alıyor yıllık. Vay anası, 6 milyon Euro… yıllık haaa…

öyle olmuyo galiba öyle olsa osimhen'de o şekilde gelirdi
Beşiktaş 6 milyon maaş veriyor kendisine total maliyeti 10 milyon euro.

Kurtulmak için takla atar beşiktaş şu dakika. Osimhenle bir değil hayatının en prime dönemindeki bir herif le 33 yaşında portekizden hiç çıkmamış vasat kulüplerde kariyer yapıp oynadığı futbol sıkıntı olan bir herif kıyas bile yanlış.

Ayrıca sidik yarışına nasıl girilmemesi gerektiğinin 10. örneği falan kendisi.

Amkarbat, fred, zehe, tata ve bu son 2 yıllık örnekleri.

Geri
Üst Alt