Haber Sergen Yalçın ve Serdal Adalı, Rafa Silva Hakkında Basın Toplantısı Düzenledi

Bu işin arkasından menajerler çıkarsa şaşırmam. Barışa siyah ekran attırdı adamlar ya, kafalarındaki plan neyse onu yapmak için herşeyi yaparlar. Biz BAY a direndik ama adam hala gitmek istiyor belliki, buraya kendini vermiyor. Birkere bağlar koptumu kafa gittimi o plan işler. Rafa içinde fb yada Benfica hangisine gidecek göreceğiz.

Sadri bey sırf bu yüzden hemen şimdi komünizm lazım !!!
Kanka dr mühendis sürünürken bu malların bu kadar lüks şatafat içinde yaşaması bana yanlış geliyo

Daha dengeli bir maaş sistemi olmalı

Bilim insanı zeytine kafa atıyo,yutubda sevgilim makyajımı seslendiriyo videosu çeken kezbansu sarayda yaşıyo :)

Bunlari jeke denen small cluba gelmeden önce dusunecekti

Bjknin bi forumu var mı kolay üye olunabilen

Biraz takılmak istiyorum

nasil cikmiyor idmanlara maclara sozlesmeli degil mi olum hakki mi var ben olsam fifaya giderim.

nasil cikmiyor idmanlara maclara sozlesmeli degil mi olum hakki mi var ben olsam fifaya giderim.
bu futbolcu tayfası kadar şeytani bir tayfa daha yoktur,
tr de çoğu klüp günü gününe maaş ödemiyor büyük ihtimal 3-5 gün geciktiriyolarsa bunu bahane edip bile çıkmamazlık yapıyolardır

Sergen içinden nasıl yedim rafayı diye seviniyordur. Bi sevinen de bizim sanchez

jeke bitik bir camia bu da örneği işte. Başkan hoca çıkmış bir tane oyuncu kaçtı diye kendilerini ayıklamaya çalışıyorlar.

Forvet arkasına ilaç gibi olur.
Ama bizde de aynı sorunu çıkarmayacağı ne malum

Bizimkilerin baris alper ezikliğinden bile daha büyük eziklik. Jkli olsam yerin dibine girerdim

Geri
Üst Alt