Sergen Yalçın: "Yarın stoperde Serdar Saatçı'nın partneri N'Sakala olacak"

ilginç bir şekilde bjk bu maçtan puan alabilir. Çünki cok hafife almaya başladılar 8taşı ciddiye almazlarsa sıkıntı yaşayabilir AJAX
İlginç bir şekil de olsa nomal bir şekil de olsa BJK'nin bu maçtan puan alma şansı yok. Çok fazla ihtinalin aynı anda gerçekleşmesi lazım. Korkunç bir yağmurla sahanın balçığa dönmesi ve sürülemez hale gelmesi, en az 6 oyuncunun kötü gününde olması, her vurulanın direkten dönmesi, şutlarda zeminin kaymasi vs vs.

Son düzenleme:
serdar acilen soyadını saatçi olarak değiştirmeli

saatçı nedir yav

Yarın arti 18 olacak

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülkem adına utanç gecesi olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız çok acayip maç olacak. Hiç beklenmeyen bir skor çıkabilir.

City'nin başında bile olsam şu an karşılaşmak istemeyeceğim ilk takım Ajax'tır. Acayip bi oyunları var giren çıkan fark etmiyor. Ligdeki son maçlarında öyle bir gol vardı ki görüntü olarak güzel taktik olarak muazzam bir goldü.
Dk 81 orta sahada sol stoperleri topla buluştu ceza sahasına uzun oynadı. Koşuyu yapan topa dokunup golü atan sağ bekleriydi. Kanatlar forvet ya da orta saha değil. Cidden çok güzel çizilmiş bi ataktı
Hollanda ligi çok yumuşak bir lig abartmamak lazim, stoch orda gol kralı olmuştu galiba, PSV 1 ay önce 5 atmıştı Ajaxa..

Ajax sıkıntı yaşar diyenler olmuş, gece gece hiç güleceğim yoktu. Ajax sıkıntı yaşamaz, yaşatır. 7-8 tahmin etmiyorum ama bjk kırmızı felan yerse o zaman cümbüşü görün siz, acımazlar atabildikleri kadar atarlar. Ajax çoğu lig maçını antreman tadında oynuyor zaten.

ajax için minik bayern diyebiliriz. Boş bulduğunda skor kaç olursa olsun devam eder. Geçen sene venlo'ya 13 tane attılar

yarın ajax bjkye;

tumblr_mt7uxiHYGE1rjf3j7o2_250.gif

Ben sanmıyorum ki tarihi fark olsun. Hatta tahminim 3 yada 4-0 olacağı yönünde. Ancak genel olarak Ajax forumlarında, Hollanda kamuoyunda rekor beklentisi var. Bunun için şenlik olursa olur diye düşünüyorum. Bu arada Sporting gibi hızlı oynayan bir takıma 5 atmış bir takım, Beşiktaş gibi kağnı ordusuna ne yapar izleyip göreceğiz.

Ajax ilk 10 dakikada bir gol bulursa tarihi hezimete gider. O yüzden en büyük duam ilk on dakikada gollerin gelmesi.

Yoksa Beşiktaş ilk devreyi bir şekilde 0-0'a kilitlerse 2-0 ve 3-0 öteye kolay kolay geçeceğini sanmıyorum.

Ajax ilk 10 dakikada bir gol bulursa tarihi hezimete gider. O yüzden en büyük duam ilk on dakikada gollerin gelmesi.

Yoksa Beşiktaş ilk devreyi bir şekilde 0-0'a kilitlerse 2-0 ve 3-0 öteye kolay kolay geçeceğini sanmıyorum.
hollanda tr maçı gibi ilk saniyede 1 0 olursa ilk 20dkda kesin 2 0 olur . o zaman izleyin cümbüşü

ama tabi ajax açısından zor bi maç da geçebilir. hollandalılar rehavette gibi. bjknın başına gelen sakatlıjlar silsilesi de şanssızlık mı beceriksizlik mi bilmem.ama bu tür durumlarda takımlar reaksiyon gösterirler. bjk reaksiyon gösterirse ajaxın da rehaveti ile manchester united fenerbahçe maçı gibi ters bi sonuç da çıkabilir. bu yüzden ajaxın rakibini küçümsemeden ciddiyeti elden bırakmadan her zaman yaptığını yapması gerek

Geri
Üst Alt