sergen zeren dransfer nöbedi (gsc kids)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu uğurlu geldi bonbalar patlıyor :005:

3 gün olmadan 2 transfer. :005:

Sergen konuya girmedigi icin bombalar patliyor

Modlarla konustum transfer nöbeti acilmayacak burdan devam edilecek dediler,bakalim inat edip yazmamaya devam edecek mi (isimize gelir yazmazsa)

Sergen konuya girmedigi icin bombalar patliyor

Modlarla konustum transfer nöbeti acilmayacak burdan devam edilecek dediler,bakalim inat edip yazmamaya devam edecek mi (isimize gelir yazmazsa)
yazmassa işimize gelir dedin ya şimdi bunu görür sabaha karşı önceden yer imlerine attığı kullanıcı tarafından editlenebilen yabancı haber kaynaklarından transfer haberlerini buraya insan gibi yağdırmaz.

her türlü gelişmeye hazırlıklı olmalıyız.

Bizim paramız yok birader.
Ayip valla biradermi olduk gözünde
Bendensiniz parayi düsünmene gerek yok biraderim

Iyi guzel hos bir ruya kadrosu kurmussun da depay sag kanada mi yazilir... yakismadi sana

fa30bdf9bbb8a1f78d19d51c869437ab.gif

8ed2209a03e4133d3300632829b03dd6.jpg

bence siz ikiniz birbirinizle evlenin yinede beni karistirmayin

(gercegi sukru mesajda sarcasm bulundugundan pek emin degilim... ya da bana karsi mi sarcasm kullandi ona da pek emin degilim. sanirim uyumam lazim. sukrucum iyi geceler)

Son düzenleme:
içimiz dışımız Aslan parçası doldu,ne zaman tamamlayıp bulacağız gerçek Aslanı.....

Arkadaşlar musadenizle 2 duyum vereceğim bu hamsiler bizden çedjuy ve atleticodan gabi yi almışlar paylaşayım dedim hadi ben kaçar.

31 Aralık'ta sözleşmesi bitecek stoper Forren ve menajeri, Türkiye'ye gitti. Galatasaray ile de görüşmelerde bulunacaklar. (Sør-Trøndelag)

Bu yönetimden düzgün bir transfer beklemek olası değildir,leş birini alacaklar transfer yaptık diye.

Kac yil oldu hala sag bekte sabri'yi izliyoruz

Veysel, tarik, cavanda, linnes

Gine sabri'ye kaldik

Merak ediyorum sampiyon olup sampiyonlar ligine katilirsak acaba yeni sag bek alirlar mi, bence gine sabri oynar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt