- 27 Ocak 2010
- 59.363
- 30.962
- 3.523
kavaga çıkacak gibiydi o yüzden dikkatler dağıldı ve bağlantıyı kuramadı insanlar reis. sağlık olsun.bu msjin hakettigi degeri gormedigi kanaatindeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavaga çıkacak gibiydi o yüzden dikkatler dağıldı ve bağlantıyı kuramadı insanlar reis. sağlık olsun.bu msjin hakettigi degeri gormedigi kanaatindeyim
kavaga çıkacak gibiydi o yüzden dikkatler dağıldı ve bağlantıyı kuramadı insanlar reis. sağlık olsun.
konu uğurlu geldi bonbalar patlıyor :005:
3 gün olmadan 2 transfer. :005:
yazmassa işimize gelir dedin ya şimdi bunu görür sabaha karşı önceden yer imlerine attığı kullanıcı tarafından editlenebilen yabancı haber kaynaklarından transfer haberlerini buraya insan gibi yağdırmaz.Sergen konuya girmedigi icin bombalar patliyor
Modlarla konustum transfer nöbeti acilmayacak burdan devam edilecek dediler,bakalim inat edip yazmamaya devam edecek mi (isimize gelir yazmazsa)
Ayip valla biradermi olduk gözündeBizim paramız yok birader.
Iyi guzel hos bir ruya kadrosu kurmussun da depay sag kanada mi yazilir... yakismadi sana
Lucas ontivero h.o
![]()
Hayırlı olsun diyebilirsiniz.
Arkadaşlar musadenizle 2 duyum vereceğim bu hamsiler bizden çedjuy ve atleticodan gabi yi almışlar paylaşayım dedim hadi ben kaçar.
Ne zaman takima katilacak Aslan parcasi bir bilgin var mi?
31 Aralık'ta sözleşmesi bitecek stoper Forren ve menajeri, Türkiye'ye gitti. Galatasaray ile de görüşmelerde bulunacaklar. (Sør-Trøndelag)