Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu şu modeste olayını gördükçe deliriyorum . adamlar bedava oyuncu aldı leblebi gibi golcu oyuncuyu . köln hem 30 milyon bonservis aldı hemde oyuncularını geri aldı .bizimkilerde risklidir bilmem nedir diye dümenle oyaladılar resmen adam gelmek için can attı bize yazık yemin ediyorum

Melo ve Sneijder'in sahip oldukları klas yeter bizi 3 seviye yukarı çıkarmaya.

Özledik be oğlum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Modeste konusunu forumda bulamadım orda da beceriksizleri mevcut yazıklar olsun.

-----Fernando - Melo
Onyekuru Sneijder Belhanda
----------Forvet------.

Olsun bu olsun..

Sneijder-Melo-2 forvet-stoper yeterli olacaktır.

Herseyi unutun Alan'a konsantre olun, mükemmel forvet

bak sneijder brumayi oynattigi gibi onyekuruyida oynatabilir kendine gelebilir o cocuk ama cokta heyecanlanmamak gerek bulunabilirse bir kanat bulmak hayrimiza olur.
Şu jonathan amon cok guzel yatirim olur.

basaksehir 2.yarı patates olur arkadaşlar biz de sosis olup ham yaparız herkesi

Şu dakikalarda Ahmet Bulut ile Seleznov görüşme halinde, oyuncu Ç.Rizespor'a gitmek istemediğini söyledi. Galatasaray'a imza atabilir...

Selçuk-Eren-Ömer-Ahmet-Sinan-Muğdat filan herhalde aldığı maaş Sneijder-Melo-Poldi 'nin yarım sezonluk maaşına yeterdi

Üçü de gelsin hiçbir şey yapmasalar bile şu 5-6 futbolcunun yaptığı işten fazla iş yaparlar ...

Sneijder, Melo, Bruma, Podolski + forvet gelsin şampiyonuz. Sneijder ve Poldi'nin son senelerinde takımda hamallık yapacak adam yoktu şimdi Ndiaye, Fernando, Garry hatta Belhanda gibi amelelik yapacak adamlar var. Melo zaten orta saha üstünlüğünü alır Bruma'nın bu ligde geçemeyeceği adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt