Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha bence çok lüzumsuz şu kadroda helede 35 yaşında oyuncu alacaksak baya lüzumsuz, 2 forvet ve 1 stoper gelmeli orta sahada Belhanda-Emre ikilisi dönünce sıkıntı kalmaz, Melo ve Sneijder iki efsane olarak kalacak kötü performanslar gösterip tepki almaları kötü olur gitmeden önce bile çok eleştirildiler. Açıkçası hocanın öylesine bunu söylediğini düşünüyorum gündemde olduklarını hiç sanmıyorum.

melo ve sneijderden en fazla biri gelmeli bonservisi ile gelecekse.kiralıksa ikisi de olur.
tabii ön şart yabancı bir kondisyoner,yoksa ikisini de aldığımız gibi kaybederiz yaşları malûm.

Sneijderin son halini bilmeyenler gelmiş hala burada romantiklik kasıyor. Futbolda dün yok. Tamam geldi başarılı oldu ve gitti. Sürekli aynı yarayı kaşımanın anlamı ne?

3 1/2 aydir mac yapmayan Sneijder bize ilac gibi olur. O mola yaptigi yada sakat oldugu zamanda yüz de yüz sirf kondisyon calismistir ve simdi mac basi 11 kilometre kosuyordur artik.

Hoca nasıl böyle konuştu peki anlamadım yani koskoca kulüp başka topçu bulamıyor mu ?

büyük problem bu zaten ÇAP yok yöneticilerde.
scouting sisteminin bizde hiçbir zaman çalıştığını görmedim, haybeye maaş alan adam dolu kulüpte.

yarı dönem de olsa iş yaparlar diye düşünüyorum özellikle melonun ateşleyiciliğini kullanabiliriz.maç öncesi de psikolojik üstünlük katar takıma.

Hala Melo ve Sneijder konuşuluyor daha ilginç olan bu isimlerin takıma katılacağı inancı, ne diyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bize simdi hemen 2 tane hazir forvet lazim. Hadi tamam beles ffp ye girmiyor. Ama eren + alan mi oynatmak istiyorlar yaza kadar? Alan'a yazik olur (tabi gelirse)
Yok amaç devre arası alan(gelirse) yanına 1 forvet daha alıp, yazın da wellbecki alarak onu 3. forvet yapmak. :asd:

Ama yönetimde öyle bir vizyon var mı sanmıyorum.

Valla bu sefer aynı hataya düşmezler heralde. Albayrakta,başkanda papağan gibi sürekli devre arasını görün uçucaz kaçacaz diyor görücez. :asd:

Şimdi size soru sneijder gelirse 10 numarayı kim giyicek ? :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando-Melo
Sneijder

Orta sahası hakkında görüşünü almak isterim reis kadro mühendisligini beğeniyorum. Sencede buram buram kalite kokmuyormu ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani reis normalde 35 yaşında Melo 'ya ümit bağlamam bizden gideceği zaman oynadığı futbolu da hatırlıyorum ama mevcut yönetim o kadar çapsız o kadar iş bilmez ki en ufak güvenmiyorum transfer konusunda

En azından kalitesini bildiğimiz Sneijder-Melo gibi 2 adamı getirip sene sonuna kadar takıma kalite katmalarını isterim. Hatta Poldi 'yi de isterim şu anda takımda yerlerinde Selçuk-Sinan-Eren-Muğdat filan var bu adamları top diye oynarlar 35 yaşındaki halleriyle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt