Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Ben istemiyorum. Yine otuz yaşını geçmiş düşüşte olan ve maddi olarak kamyon ile para vermen gereken bir oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istemiyorum. Yine otuz yaşını geçmiş düşüşte olan ve maddi olarak kamyon ile para vermen gereken bir oyuncu.
Yalniz Dzyubayi alabilirsek manyak olur, tam aradimiz adam. Zenit sadece 120.000 euroya arsenal tulaya kiralamis, bence bu is 2-3m biter.
OOOOO,Transferi hangi ekip yapacak koca yaz transfer sezonunda futbolcu bulamayan ekip mi
melo onay verirse gelsin deli deliyi gözünden tanır,ben biraz izledim gayet iyi gelirse fernando veya donktan birini şutlarız...Galatasaray'a yeni Melo!
Galatasaray'da bir süredir orta sahaya Felip Melo tarzında “isyan eden” bir oyuncu arayan Fatih Terim, videoları önüne konulan Brezilyalı Gregore’yi beğendi.
Bahia’da forma giyen 25 yaşındaki oyuncunun maç başına 3.4 faulle Serie A’nın en fazla faul yapan ismi olmasına rağmen hiç kırmızı kart görmemesine şaşırdı.
Kariyerinde hiç kırmızı kartı olmaması ve yanında hiç de uzun süreli sakatlık yüzünden dışarıda kalmaması dikkat çekti.
Terim’in Taffarel ve Melo’dan da Gregore hakkında bilgi alacağı ve sürpriz bir operasyon olabileceği bildirildi. (Fotospor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ortasahamız yok abican :/ şampiyon olursak 1 karışık pizza 2 burger ve dondurma istiyorum abiDünya kupasından sonra kıymete bindi Dzyuba.
Eren’in yapamadığı ne varsa yapabilen bir pivot forvet. Top saklar, indirir, gol bölgesine hareketlenir. Sıkı santrafor. Çok bitirici değil ama iyi kanat akını yapan bir takımda 15 gol 10 asist yapar.
Oynatan da biri olmalı bu şekilde.
Almaya kalksak çift haneli bonservis bedelinden başlar pazarlık herhalde.
ortasahamız yok abican :/ şampiyon olursak 1 karışık pizza 2 burger ve dondurma istiyorum abi
kiralik topcular gelsin