Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaa ilk yarıyı başakın 5 puan filan gerisinde bitirirsek ocak ayı transfer döneminde en az 1 stoper 1 orta saha 2 tane forvet almalıyız.Ama çok zor gözüküyor 5 puan cıvarı fark.Tek kurtuluş başakı gidip orada yeneceğiz başka çaresi yok.Adamlar bizi de yenerse 40 puan alacak neredeyse yarıda.
alanyaspor basaksehiri yenecek

Ümidinizi kırmak istemem ama büyük beklentiler içine girmeyin bence bu transfer döneminde. Kiralık bir forvet çok iyi olur, olursa bir kenar oyuncusu da olabilir.

Dusuk maliyetli transfer yapmak icin fransa ikinci ligi dogru bir tercih olur. Daha once bir kac kez yazmistim fransa ikinci liginde yetenek kayniyor diye, Bundesliga takimlari isi cozdu, bizim scout ekibi ise uyuyor.

Ozan için 15+sonraki satıştan %20 pay istenmeli.

City istiyosa 30-40 sallayın denayeri vermediler bize.

Manuel fernandes olur mu acaba ?

Olmasına olur aslında ama statü gereği Avrupa Ligi'ne gidebilirsek oynatabilir miyiz ? Fernandes çok yetenekli bir futbolcu olsa da transferine karşı nötrüm. Temposuz, mücadeleyi pek sevmeyen, topu ayağında oldukça fazla tutan, takım oyunundan uzak bir oyuncu. 26 yaşındayken de böyleydi 33 olacak yine böyle. İki çalım atar, duran top kullanır, araya iki top bırakır bak bunları yapar maç da kazandırır ama bize daha iyisi lazım. Yarım sezon gelecekse fitim.

Olmasına olur aslında ama statü gereği Avrupa Ligi'ne gidebilirsek oynatabilir miyiz ? Fernandes çok yetenekli bir futbolcu olsa da transferine karşı nötrüm. Temposuz, mücadeleyi pek sevmeyen, topu ayağında oldukça fazla tutan, takım oyunundan uzak bir oyuncu. 26 yaşındayken de böyleydi 33 olacak yine böyle. İki çalım atar, duran top kullanır, araya iki top bırakır bak bunları yapar maç da kazandırır ama bize daha iyisi lazım. Yarım sezon gelecekse fitim.
Ama böyle bir adama da ihtiyaç yok değil iş yapar aslında.

ozan 40 milyon avrodan asagıya gidemez.bu yasta bu potansiyel bulunmaz

Konoplyanka
Dzyuba
Cahill

ve lüks olarak 8 numara alınırsa 2. yarı için heyecan yaratılabilir ama fos bir transfer dönemi olacak gibi.

Ama böyle bir adama da ihtiyaç yok değil iş yapar aslında.

Elimizdeki orta sahalara bakınca aslında ben de okey diyorum. Realiteyi konuşmak gerek. Belhanda şu sıralar formda ama yine de sırtını yaslayabileceğin bir adam değil. Bir merkez orta sahaya göre kolay top kaybediyor, forvet arkası için de yaratıcılığı düşük. N'Diaye de yaratıcı bir oyuncu değil keza. Fernando elimizdeki eli ayağı düzgün tek orta saha, Donk sertlik aradığımızda işimizi görür, Selçuk bitmiş okeye dönüyor. Fernandes bu oyuncu tablosuna baktığımızda Zidane etkisi yaratır.

Köln, Modest icin FIFA dan Fax bekliyor.

Baya umutlular, yakında oynaması için.

Ulan Yönetim

Nöbeti kapatın.

Umarım terim transfer filan yapmaz.

Eren ve selçuk tan medet uman akbabayi,ömeri ve donku transfer ettiren zihniyet ocak ayında bizi uçuruma sürükler.

Fener,Bjk ve trabzon'un artıkları; ozan,Tolgay,l ve onur gibi işe yaramazlara dünya para verdirip kaçacak olan yine bize olacak.

Nöbeti kapatın.

Umarım terim transfer filan yapmaz.

Eren ve selçuk tan medet uman omeri ve donku transfer ettiren zihniyet ocak ayında bizi uçuruma sürükler.

Bjk ve trabzon'un artıkları; Tolgay,burak,onur gibi işe yaramazlara dünya para verdirip kaçacak olan yine bize olacak.

Bildiriniz için teşekkür ederiz. Tersini yapmak üzere durumunuzu teknik ekibimize ileticez.

Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer yapmayı bilmeyen terim İSTİFA!

bunu yeni gördüm bende adam niyetine koyup takılmıştım. Sorunlu bir tip demek ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt