Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinani tutmasi rezalet olur.
Bu herif 5 senedir ekmegimizi yiyor
3senesi sakat 2 senesi ztk seviyesinde gecirdi ne diye tutacagiz

Ya patlarsa diye besleriz genelde böylelerini 27 yaşına kadar. 3 senelik kontratı imzalar sene sonu. Bana kalsa hemen şimdi gönderirim.

Biraz biliyorsam Terim'i bizim maçlarda oynayan ve beğendiği bu iki isme çökeriz devre arası. Birine 1 Milyon bonservis, diğeri opsiyonlu kiralık istenir. Niasse de yedek bekletilip sona doğru kiralanabilir. Olur olmaz bilemem. Kaynak falan da yok. Sadece hissiyat ve kendi demecinde Fernandes'i söylemesi. Bunların yanına 1 forvet daha alırız herhalde becerip bu sefer.

1543567929975.webp1543567963149.webp1543568095708.webp

Maalesef Sinan Selçuk ikilisinden en az biriyle sözleşme uzatırız diye düşünüyorum ben.

Hoca Sinan dan gayet memnun gibi bir izlenim veriyor hâlâ.

sent via GSC

Şimdi City'den Fernando'yu alıyorsun, tabi herkes seviniyor iyi topçu isimli falan adam ilk seneyi tamamlıyor iyi kötü sonra yaşı ve hedefleri gereği yavaş yavaş düşmeye başlıyor. Sen bu adamı rekabetçi bir lige satabilir misin satamazsın senin verdiğin maaşı vermezler, verse bonservis vermezler her türlü elde patladı. Tek kurtuluşun Araplar ya da Çin oraya da oyuncu satarım diye transfer planlaması olmaz. Linnes ve Garry hariç takımdaki tüm yabancıların durumu aşağı yukarı böyle.

Biraz biliyorsam Terim'i bizim maçlarda oynayan ve beğendiği bu iki isme çökeriz devre arası. Birine 1 Milyon bonservis, diğeri opsiyonlu kiralık istenir. Niasse de yedek bekletilip sona doğru kiralanabilir. Olur olmaz bilemem. Kaynak falan da yok. Sadece hissiyat ve kendi demecinde Fernandes'i söylemesi. Bunların yanına 1 forvet daha alırız herhalde becerip bu sefer.

Ekli dosyayı görüntüle 33012Ekli dosyayı görüntüle 33013Ekli dosyayı görüntüle 33014

Hoş 1 liste.

Lincoln'e vasat diyen arkadaşlar söylediklerine dikkat etsin. Cuma cuma abdest bozar bu sözler.

Belhanda takimin en iyi orta saha futbolcusu, hangi akil ile onh satmaya kalkiyorsunuz?

Bence Maicon ve Eren satilsin forvet ve stoper alinsin.

Pelle 6 ay
Christensen 6 ay

Buar yeterli olur bize.

fatih hocanın istediği haland salzburga gitmiş

Erling Braut Haland - Oyuncu profili 2018
İyi olmuş. Böyle suratlı topçu istemiyorum tuttuğum takımda. Azman lazım bize. İt, köpek lazım.

418560-1534605044.jpg

Fatih Terim, Moskova maçında yenilgiden çok oyuna sinirlendi ve kritik kararlar aldı:
-Ocak'ta 2’si forvet,1’i stoper transferi istiyor.
-Ocak'ta Maicon Al Hilal'a satılacak.
-Melo tarzında skor kötü gidince isyan eden oyuncu istiyor.
-Asıl değişiklik Temmuz'da olacak.
(Hürriyet)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt