Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terimi sevmezsin ama saygı duymak zorundasın. Şerefsizliğin alemi yok. Sende galatasaraylısın. Geçmişinden hiç mi ders almadın? Şampiyonluk şansımız bitti denilebilir. Fakat en azından 2. lik için gerekli transferler yapılmalı boş konuşmayın.
hocaya saygı duyulması gerekir tabiki yaptıkları bunun için yeterlidir eleştiri hakarete varmadan yapılmalıdır ama şuda unutulmasın dokunulmaz değildir,sen daha ligin ilk yarısı bitmeden şampiyonluğa havlu attığımızı söyleyip ikinci oluruz nolmuş diyosun bunu nasıl kabulleniyosun anlamıyorum başakşehir değiliz biz karıştırıyosun,tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubunda belki sonuncu olcaz başarı nasıl takdir ediliyosa başarısızlıkta eleştirilir son olarak Fatih Terim yazarken büyük harf kullanmaya dikkat edip galatasaray yazarken küçük harfle yazman neyi önemsediğini gösteriyor aslında...

hocaya saygı duyulması gerekir tabiki yaptıkları bunun için yeterlidir eleştiri hakarete varmadan yapılmalıdır ama şuda unutulmasın dokunulmaz değildir,sen daha ligin ilk yarısı bitmeden şampiyonluğa havlu attığını söyleyip ikinci oluruz nolmuş diyosun bunu nasıl kabulleniyosun anlamıyorum başakşehir değiliz biz karıştırıyosun,tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubunda belki sonuncu olcaz başarı nasıl takdir ediliyosa başarısızlıkta eleştirilir son olarak Fatih Terim yazarken büyük harf kullanmaya dikkat edip galatasaray yazarken küçük harfle yazman neyi önemsediğini gösteriyor aslında...

Of of uzun zamandir böyle muazzam bir tespit görmedim.

Feghouli iyi has da fiziken bitmiş resmen bu kalitede bu zekada bir adam henüz 30 olmadan futbolu bitirmiş kafasında.. Aynı şekilde mariano Selçuk da resmen kan ağlıyor.. Selçuk bile kaliteli oyuncu fiziksel bitikliğinden küfür yiyor bizden.. Dün ceza alanında bir hareketlendirdi oyunu anında net pozisyona girdik 2011i hatırlattı tek pozisyonda..
Bize fizik kondisyon sağlam oyuncular lazım.. Çok sevmeme rağmen mariano ve feghouli sırıtıyor takımda.. Zaten çoğunun durumu kötü hani 10 oyuncunun durumu çok iyi olur bir feghouli yi idare edersin arada.. Fernando bile çok düşük kondisyon olarak ayaklarına taş bağlanmış gibi bizim topçular..
İyi teklif gelirse ozan serdar muslera nagatomo ve linnes ( çok iyi bir teklif gelmez zaten) dışındaki herkes satılabilir.. Fernando da 8-10 gibi yüksek bir teklif gelirse satılabilir bunun altına o tecrübede kalite topçu bulamazsın zaten..

hocaya saygı duyulması gerekir tabiki yaptıkları bunun için yeterlidir eleştiri hakarete varmadan yapılmalıdır ama şuda unutulmasın dokunulmaz değildir,sen daha ligin ilk yarısı bitmeden şampiyonluğa havlu attığımızı söyleyip ikinci oluruz nolmuş diyosun bunu nasıl kabulleniyosun anlamıyorum başakşehir değiliz biz karıştırıyosun,tarihin en kolay şampiyonlar ligi grubunda belki sonuncu olcaz başarı nasıl takdir ediliyosa başarısızlıkta eleştirilir son olarak Fatih Terim yazarken büyük harf kullanmaya dikkat edip galatasaray yazarken küçük harfle yazman neyi önemsediğini gösteriyor aslında...
Gerçekten inanılmaz boş konuşmuşsun. Galatasaray küçük yazmak fatih terimi büyük yazmak falan. Eğer azıcık beynin olsaydı cümlenin başı diye fatih terimi büyük yazdığımı anlardın. Ama sizde ayrı bir kompleks var o yüzden ne anlatsak boş. Ben eleştirilemez demedim. Adamlar istifa diyor. Nolmuşta demiyorum okuma yazman varsa yazdığımı okumanı öneririm. Şampiyonluk gitti denilebilir en azından 2.lik için gerekli adamlar alınmalı diyorum. Bu şampiyonluğun gidişinde de hakem denen orman çocukları ve Galatasaraya oynanan oyunlar etkili oldu diyorum. Hocada bu sezon formsuz kafa olarak iyi değil önceki postlarımı okusan ne anlatmak istediğimi anlardın. Hoca istedi dimi şampiyonlar liginde sonuncu olmak? Forvetler,stoperler alınmalı. Üstüne cezalar verildi. Bizi bu durumda tek savunan adama karşı sırtınızı dönüyorsunuz. Benimle muhattap olma kardeşim. Kale alınmayacak derecede bir kişiliksin gözümde. Son olarak benim Galatasaraylılığımı sorgulamak sizin gibi insanlara düşmez bunuda böyle bil.

Sadece Maicon gitse kurtarır bence ilk etapta

OUT
Maicon - 5 M €

IN
Alan - Free
Cahill - 1 M €
Aliou Badji - 2.5 M €

Sezon sonu satarız Rodrigues'i veya Feghouli'yi duruma göre
- Ndiaye - Onyekuru ikilisi dönerler kulüplerine uğraşmayız daha
- Sinan , Eren , Selcuk , Donk ve Muğdat out asla sözleşme verilmemeli bu isimlere Linnes tutulmalı ama aynı maaşla
- Orta sahaya net bir sekiz numara sonra iyi bir alternatif kanat ve birkaç genç yerli transferi ile canavar olur takım

Son düzenleme:
Vasat vasat herifler beni alıntılamasın rica ediyorum. Düzgün tartışacaksak tartışalım fakat haddinizi aşmamalısınız. Daha türkçe bilmeyen adamlar kalkmış beni neyle suçluyor neyse..

Ocakta Maicon'u araplara satip 2 forvet 1 stoper alinmali. Sezon sonu da Feghouli Belhanda Mariano Rodrigues 4lusunden en az ikisi sutlanmali.

Maicon ve Feghouli çok olmadı doğru ama kadroda Ömer, Muğdat, Eren, Onyekuru ve Selçuk varken bu adamları gönderiyor oluşumuz da üzücü.

Ne yapalim reis avrupa'daki orta siralarda mucadele eden takimlarin transfer politikasini kiskanmiyor degilim. Ozellikle de belcika'li takimlarin scoutlari cok iyi. Koulibaly, Bailey, Ndidi, Milinkovic Savic, Mitrovic... Alman takimlar da fransa'daki altini gorduler ve oraya yoneliyorlar. Sampdoria Torreira ve Skriniar gibi yetenekleri kesfetti. Udinese Fofana ve Jankto. Genoa Kouame ve Piatek gibi adamlari 5 milyona buluyor, biz ise Eren Derdiyok'u 4 milyona aliyoruz... bizde para var ama futbol akli yok maalesef.

Yazin defalarca yazdim Garry'i 10m-15m arasi satip Trezeguet'i alalim diye ama bizim cok bilmis taraftar Garry takimda en son satilacak adam diyorlardi reis.
Öyle reis scout transferi yapmaya bile gerek yok azıcık akıllı davranıp oyuncu satmayı oyuncu almayı bilsek yeterdi Garry Rodrigues 'i sattığımız paraya Raphinha ve Trezeguet 'i alabilirdik rahatça sadece Rodrigues 'i satıp 2 kanadı da güçlendirebilirdik

Veya Maicon & Feghouli gibi adamlar Fatih Terim'in istemediği çok belliydi Maicon 'u satmak için transferin son anına kadar bekledik olmadı Feghouli 'yi zaten ikna etmeyi bile beceremedik bu adamlara 7 mil. € senelik maaş ve 12 mil. € bonservis gömdük. O paraya Acerbi 'yi alamaz mıydık ? veya Ndiaye için söylenenler doğruysa 12 mil. € bonservis vermişiz o parayla Cyprien alınamaz mıydı ?

İlla scout transferi mi yapılması gerekiyor taşla deve değil dediğin gibi Avrupa 'nın baş altı takımlarının hemen hepsi ne scout transferleri yapabiliyor. Mesela Sandro Tonali diye bir çocuk var İtalya 2. liginde oynayan 18 yaşında İtalya milli takımına davet edilmeye başlandı. Çocuk bildiğin geleceğin Pirlo 'su 1-2 maçını izleyen adam bu çocuğu kendi takımında kesinlikle görmek ister. Ben bile oturduğum yerden bu çocuğun varlığından böyle bir yeteneği olduğundan 17/18 sezonundan beri haberim var

Bu çocuğu veya böyle yetenekleri benden önce keşfedebilecek imkanları da var scout ekibimizin değil mi ? ama görürsün reis devre arası transfer dönemi boyunca Diagne 'nin peşinden koşacağız sonra ya transfer döneminin son gününde olmadığını anlayıp saçma sapan bir forvet alacağız ya da dünya bir para verip Diagne 'yi alacağız sonucunda ikisi de hüsran olacak

had bildiren arkadaşlar şerefsizlik kelimesini kullanmayacak o zaman herkes yazdığını iyi okusun ben hakaret etmeden yazıyorum aynı şeyi beklerim tabiki aynı fikirde olmak zorunda değiliz forumun amacı bu ama şampiyonluk gitmiş 2.lik hedef gösteriliyor bunun açıklaması ne yani ben bu durumu kabullenemem kim olursa olsun ki aradan sıyrılıp çok kolay şampiyon olabileceğimiz bir sezon üstelik,son olarak hakem hatalarıyla canımız yanmıştır kabul ama bütün sorun o değil sezon başından beri top oynamıyoruz kimse bahane bulmasın...

Öyle reis scout transferi yapmaya bile gerek yok azıcık akıllı davranıp oyuncu satmayı oyuncu almayı bilsek yeterdi Garry Rodrigues 'i sattığımız paraya Raphinha ve Trezeguet 'i alabilirdik rahatça sadece Rodrigues 'i satıp 2 kanadı da güçlendirebilirdik

Veya Maicon & Feghouli gibi adamlar Fatih Terim'in istemediği çok belliydi Maicon 'u satmak için transferin son anına kadar bekledik olmadı Feghouli 'yi zaten ikna etmeyi bile beceremedik bu adamlara 7 mil. € senelik maaş ve 12 mil. € bonservis gömdük. O paraya Acerbi 'yi alamaz mıydık ? veya Ndiaye için söylenenler doğruysa 12 mil. € bonservis vermişiz o parayla Cyprien alınamaz mıydı ?

İlla scout transferi mi yapılması gerekiyor taşla deve değil dediğin gibi Avrupa 'nın baş altı takımlarının hemen hepsi ne scout transferleri yapabiliyor. Mesela Sandro Tonali diye bir çocuk var İtalya 2. liginde oynayan 18 yaşında İtalya milli takımına davet edilmeye başlandı. Çocuk bildiğin geleceğin Pirlo 'su 1-2 maçını izleyen adam bu çocuğu kendi takımında kesinlikle görmek ister. Ben bile oturduğum yerden bu çocuğun varlığından böyle bir yeteneği olduğundan 17/18 sezonundan beri haberim var

Bu çocuğu veya böyle yetenekleri benden önce keşfedebilecek imkanları da var scout ekibimizin değil mi ? ama görürsün reis devre arası transfer dönemi boyunca Diagne 'nin peşinden koşacağız sonra ya transfer döneminin son gününde olmadığını anlayıp saçma sapan bir forvet alacağız ya da dünya bir para verip Diagne 'yi alacağız sonucunda ikisi de hüsran olacak

FFP varken Diagne'ye talip olmayiz bence reis, pasa zaten kapiyi 10 milyondan acar, imkansiz yani.

Feghouli iyi has da fiziken bitmiş resmen bu kalitede bu zekada bir adam henüz 30 olmadan futbolu bitirmiş kafasında.. Aynı şekilde mariano Selçuk da resmen kan ağlıyor.. Selçuk bile kaliteli oyuncu fiziksel bitikliğinden küfür yiyor bizden.. Dün ceza alanında bir hareketlendirdi oyunu anında net pozisyona girdik 2011i hatırlattı tek pozisyonda..
Bize fizik kondisyon sağlam oyuncular lazım.. Çok sevmeme rağmen mariano ve feghouli sırıtıyor takımda.. Zaten çoğunun durumu kötü hani 10 oyuncunun durumu çok iyi olur bir feghouli yi idare edersin arada.. Fernando bile çok düşük kondisyon olarak ayaklarına taş bağlanmış gibi bizim topçular..
İyi teklif gelirse ozan serdar muslera nagatomo ve linnes ( çok iyi bir teklif gelmez zaten) dışındaki herkes satılabilir.. Fernando da 8-10 gibi yüksek bir teklif gelirse satılabilir bunun altına o tecrübede kalite topçu bulamazsın zaten..
kesinlikle haklısın ama en büyük özelliği temposu olan ndiaye bile sürünüyor diğerlerini söylemeye bile gerek yok aslında....

Yapilacak belli. Uefaya kalip orda ilerlemek. Birde seneye avrupa kupalarina gidecek yerde ligi bitirmek.

İnsanlara karşı boş argümanlarla sırf Terim kompleksin var diye alıntılamalar yaparsan, haddin bildirilir buna da kimse karışamaz. Ben o lafı saygı duymayanlara söyledim ama bazıları üstüne alınmışsa kendilerini sorgulamaları gerekir demek ki doğru olanı söylemişiz. Her zaman diyoruz Galatasaray'ın en büyük düşmanı içimizdeki irlandalılardır diye.

Çin pazarına yönelen Aslan, Alan Carvalho ve Jonathan Soriano için girişimlere başladı. Brezilyalı Alan'ı Türkiye haklarına sahip menajerleri Özkan Doğan ve Baki Mercimek önerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt