Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca büyük değişim olacak diyor.

10 oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Eren in de sözleşmesi bitiyor yani devre arası Eren le yollar ayrılacak.

Bu durumda minimum 2 forvet alınacaktır.

Linnes in de sözleşmesi bitiyormuş. Ama kalacağını düşünüyorum.

Alan
Takiminda fazla mac yapmayan Mangala, Abdennour yada Yoshida gibi bir stoper

Bu 2 posizyona oyuncu sart.

Geri kalan transferler giden oyunculara göre yapilir. Feghouli giderse bir scout transferi gelir oraya. Donk giderse belki bir daha dynamik oyuncu aliriz. Onyekuru az hayal kirikligi oldugu icin, para kalirsa bence bir genc hücumda allrounder kötü olmaz

Ben hala inatla forvet mevkisi için Alexandre Pato ismini sunuyorum. Kesinlikle ismi geçen statik / pivot santraforlar ile bir başarı yakalayacağımızı düşünmüyorum

Bu takımın ihtiyacı olan topla ilişkisi iyi olan takımı ileri taşıyabilen "KALİTELİ" bir forvet. Nasıl ki Feghouli kalitesi sayesinde son maçların en iyi oyuncusu oluyor bence alacağımız forvette kondisyon olarak zirvede olmasa bile kalitesiyle her an maçı alabilecek birisi olması gerekiyor

Takımın hücumcularına bakıyorum
Mal mal işler peşinde tek derdi sağına çekip şut çekmek olan Rodrigues
Vitaminsiz Onyekuru
Forvet bile olmayan Eren
Futbol 'u bilmediğine inandığım Muğdat
Ve daha hangi mevkinin oyuncusu oluğunu bulamadığımız Sinan

Bu adamlar istedikleri kadar formda olsunlar bu adamlarla bir nane olacağı yok. Feghouli gibi kötü durumda olsa bile maç kazandırabilecek tekniğiyle yeteneğiyle her daim iş yapabilecek 1 forvet bulundurmak zorundayız kadroda

Ha 2. forvet transferi yapılacaktır dersin ki Belçika liginde X oyuncu var scout önerisi, geleceği çok parlak vs. diye 2. bir forvet transferi yapılabilir ama mazereti olmayan çok kaliteli tartışılmayacak bir as forvet transferi şart bu takıma ...

Beyler ben normalmiyim yoksa kafayı mı yedim ? daha transfer sezonuna 1 ay var yatıyorum kalkiyorum kimi alıcaz diye kafamda kurmaktan deliricem.

1. forvetimiz 30 yaş üstü tecrübeli bitirici bir isim olmalı.

2. forvetimiz geleceğe yatırım olarak genç potansiyeli olan bir isim olmalı

defansa mangala ve kompany alınmalı sözleşmeleri bitiyor bi şekil kapatalım ocakta, ozana 15-20 milyon civari teklif gelirse gider zaten maicon zaten gidiyor

Galiba Miranda ve Cahill'in de bitiyordu. Hangisi gelirse gelsin seviye atlar herhalde.
Miranda bildiğim kadarıyla 1 sezon daha uzattı sözleşmesini ama öyle eskisi gibi forma bulamıyor biraz daha 2. planda kalmış gibi takımından koparmak çok imkansız değil Miranda 'yı

Dediğin gibi Miranda-Cahill-Kompany hangisi gelirse gelsin takım defansına çağ atlatır ama soru o işte gelirler mi ? mesela ben senelerdir ManCity ile EPL 'de mücadele etmiş kaptanlık yapmış Kompany 'nin yerinde olsam STSL 'ye gelmem çok kolay olmazdı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt