Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Albayrak ı düşünürsek ben çok kaliteli yabancı oyuncu alacağımızı sanmıyorum :rolleyes:

Kesinlikle Ozan 'ın devre arasında satılmasına karşıyım. Kesinlikle

Şimdi 7-10 mil. € bonservisle satacağımıza yazın +20 mil. € bonservis bedelleri konuşuluyor olacak Ozan Kabak için ...

Bunlar Burak Yılmaz için hamle yapabilir. Bu yönetimden başka ne beklenir ki ? :red:

Hocanın olduğu yerde burak florya sınırlarına dahi giremez geçiniz.

Clden 34.2 m euro gelecekmiş. Tabi ki transferde kullanamıyoruz. Bence şu an için en büyük gelir kaynağı Ozan. Ozanı devre arası satacaklar gibime geliyor. En azından sene sonunu beklemek bence daha doğru olur ozan için

Mehmet Demirkol: "Edindiğim bilgiler doğrultusunda, Burak Yılmaz Başakşehir'e değil de Beşiktaş'a daha yakın gibi. Burak iyi bir golcü ama Başakşehir'in daha başka bir santrfora ihtiyacı var sanki."

Hocanın dünkü açıklamalarından sonra basın 20 tane isim yazmadı mı bugün...

Burda halen umutlu umutlu takilanlari gorunce deliriyorum.

1. Hangi para ile alacaz?
2. Bu yonetimi hangu oyuncuyu satabilecek?
3. Terim ve Albayragin nasil oyuncular alabilirlerki?

Hic bosuna umutlanmayin, yaz transfer sezonu herseyi acik acik onumuze serdi.

Butun yaz Feghi satamayan adamlar, Ocakta 3 oyuncu satcak. Sacma sapan fikirler.

Giderler bosbir forvet kiralar sizde buna sukredin.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Terim: "Bazı arkadaşlarla yollarımızı ayıracağız. Bu alışverişlerde Galatasaray'ın kaybetmemesini istiyoruz. Eğer mümkünse 0 ya da çok küçük rakamlarla bazı oyuncuları değerlendireceğiz devre arası."

alan borges geldi ozaman
alan douglas olmasin o

ÖZEL - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Manchester City ile görüşmek üzere İngiltere'ye gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt