Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli bir tane oyuncu alınırsa bonservisini de maaşını da yönetim+teknik heyet ödemeli,kulübün kasasından bir kuruş çıkmamalı.

oyuncu satıp kaliteli takım oluşturulabilir cahil cüheyla üyelerin dünyadan haberi yok

Hoca Muslera yı bırakmaz.

Ben şahsen Muslera + Ozan Kabak tan 20 m euro üzeri bir gelire fitim.

20 m euro ya tüm eksiklerimizi kapatırız. Kaleye de Onur Kıvrak ı bedelsiz alırsın olur biter.

zeki uzundurukan : "Galatasaray Muslera'yı satıp Onur Recep Kıvrak'ı 1. kaleci yapmayı planlıyor"

Sürpriz ayrılık olabilir demişti Fatih hoca bir süre önce. Büyük değişiklik yapmak için transfer gelirine ihtiyaç var. Fernando, Feghouli ya da Mariano'dan bu gelir beklenmez. Bruma'nın satıldığını gören taraftar için Garry'nin satılması sürpriz olur mu? Olmaz. Geriye ya Muslera ya Ozan kalıyor. Ozan'ı ne pahasına olursa olsun devre arasında hocanın göndermeyeceğini düşündüğüm için geriye Muslera kalıyor. Muslera'nın iyi bir bonservisle satılma çağları bu yaşlar. (Aldığı yıllık ücreti de bu ihtimale ekleyelim)

transferde yas siniri koyun artik 26+ yas üstü adam almasinlar birdaha, külüpler neden batti saniyorsunuz? hep bu 30 üstü adamlar geliyor sonra takim iki yil sonra kosamiyacak hale geldi icin tekrardan takimin yarisi yenileniyor. bu döngü her yil yasaniyor. Genc bir takim kurun artik ki 4 yil icabinda beraber oynasinlar ozaman bak bakalim kac kere üst üste sampiyon oluyorsun

Muslera gidecekse İsmail'e şans vermeli, Selçuk çetesinden Onur uzak dursun...
Burak'a gelince, Eren kalsın diyemesem de santraforsuz oynayalım ama gelmesin...
Selçuk'u da yanlarına alıp kumda oynasınlar bu saatten sonra...

transferde yas siniri koyun artik 26+ yas üstü adam almasinlar birdaha, külüpler neden batti saniyorsunuz? hep bu 30 üstü adamlar geliyor sonra takim iki yil sonra kosamiyacak hale geldi icin tekrardan takimin yarisi yenileniyor. bu döngü her yil yasaniyor. Genc bir takim kurun artik ki 4 yil icabinda beraber oynasinlar ozaman bak bakalim kac kere üst üste sampiyon oluyorsun
hala yok onur,burak,fabregas,cahill gibi leslerin pesinde cogu. hic akillanmayacagiz. genc oyuncular lazim bize. 2 senede bir yeni takim yapmak zorunda kaliyorsun iste sürekli. bazi futbolcularin suyunu cikarmadan iyi ayrilacaksin mesela melo 3.5 sene önce gitti, selcuk o gün bile melodan kötüyken hala selcuk kadroda. maiconu, marianosu, fernandosu, hepsini satarim ben 1 dakika düsünecek bir sey yok. 1 liralik oyun oynayip 3 lira aliyorlar.

ortasahaya brezilyadan gregore ve bedava ndong iyi olurdu hemde hesaplı şekilde,forvet kadar önemli olan ortasahada çalım atan,pas atabilen,şut çekebilen gerçek bir 10 numara lazım bize ortasaha toptan yenilenirdi harika olurdu..(donk belhanda şutlanırsa)
2 forvet söylemeye gerek yok zaten pivot santrafor yerine daha hareketli topla iyi olan isimleri almalıyız 1 son vuruş ustası 1 gol yollarında hareketli hızlı ve çalım atabilen
1 stoper maicon efendi gidince gelmeli yaş konusunda 30 üstü olabilecek tek mevki kaliteli olmak kaydıyla tabi
son olarak alıcısı çıkarsa garry satılınca kaliteli bir kanat oyuncusu almak
büyük operasyon yapmak şart hepsi yaz dönemi olmayacağına göre bu sezonuda kurtarmak adına yarısını şimdi yapmakta fayda var en az 3-4 isim yollamalıyız benim tercihlerim maicon,belhanda,donk ve iyi fiyata alıcısı çıkarsa garry

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt