Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--------------------Muslera

Linnes-------Mangala----Ozan-------Nagatomo

Rodrigues----Ndiaye---Fernando---Konoplyanka

-----------------Alan-----Muriel

City de oynamayan oyuncu yok ki :unsure:

Sakat oyuncular var. Diğerleri de kullandıkları oyuncular yani yedek.

Sadece şu 2 oyuncu alınabilir City den :

- Fernandinho - Orta saha

- P Sandler - Stoper 21 yaşında

AS muhabiri José Antonio Espina;
"Sevilla, Muriel'in kiralanmasına sıcak bakıyor, ama futbolcu pek sıcak bakmıyor. Oyuncunun ikna edilmesi lazım. Muriel Sevilla'dan 2m € kazanıyor. Henüz netleşmiş bir şey yok. Muriel'in ne cevap verdiğini bilmiyoruz."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

213hgms.jpg

Guardiola nın kullandığı oyuncular :unsure:

City’den Mangala ve Fernandinho’yu bağlayabilsek süper olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernandinho yazan arkadaslar, lütfen yazmayin.
Kötü niyetli yazmiyorum, bizi gectim onu su an bizden kat ve kat daha iyi durumda olan takimlar bile alamaz.

cityden alacagın adamlar , kompany , mangala başka işimize yarıcak oyuncu yok

Ömer Bayrama Amiensten teklif gelmiş hemen değerlendirip yerine alt yapıdan birini koyalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke Maicon'a 7.5 mil. € vermek yerine Acerbi 'ye 10 mil. € verseydik de bu stoper sıkıntsını hiç çekmeseydik şimdi. Ben bıktım usandım artık her transfer döneminde tonla para verip stoper almaktan sonra 1 sene sonunda onu gönderip yine tonla para verip başka bir stoper daha getirmekten. Ya gerçekten hak eden adama iyi para verip getirecek 4-5 sene kılçıksız faydalanacaksın ya da yaşına fazla takılmadan sözleşmesinin sonuna gelmiş / takımdaki yerini kaybetmiş çok iyi tecrübeli bir stoper getirmeye çalışacaksın

Kompany çok çok zor bir transfer ama gerçekleştirebilirsek savunmamız başka bir hale gelir oynadığı zaman takım savunmasını tek başına çekip çevirebilen bir oyuncu Kompany iyi defansif özellikleri fizik üstünlüğünü bir kenara bırakılım sırf defansın liderliğini yapması için bile alınır Kompany

Aynı şekilde Miranda transferi de çok zor ama gelirse STSL 'ye nasıl defans yapılır 'ı öğretmeye gelir. Gerçekten bambaşka defansif özellikleri olan belki de dünyanın en iyi 4-5 savunmacısından birisidir benim gözümde

Bu adamların seviyesinde olmasa da STSL 'nin fersah fersah yukarısında bir adam Cahill yine aynı şekilde transfer edebilirsek çoğu sıkıntımızı çözebilecek birisi

Veya Roma 'da istediği şansı bulamayan bir Marcano var. Bence o da çok iyi bir savunmacı ve transferi Kompany/Miranda kadar zor olmayan bir oyuncu

Mesela Maicon 'u gönderip Marcano 'yu kiralık + opsiyon şeklinde transfer ettik diyelim. Ozan-Serdar-Marcano üçlüsü hem gayet iyi bir stoper rotasyonu olur hem forma yarışı ile bu futbolcuları daha yukarı çekeriz. Mesela şu anda Serdar Aziz hatta Ozan Kabak bile Maicon 'u Ahmet 'i formasına bir rakip olarak görmüyorlar bu ikili sağlıklı oldukları sürece cezalı olmadıkları sürece formalarının garanti olduğunu biliyorlar bu sıkıntılı bir durum. En azından arkalarında kaliteli bir oyuncunun beklediğini görürlerse o forma için savaşırlar

Bu konuda sıkıntı çekmediğimiz tek mevki sağ bek Mariano gibi kaliteli bir oyuncumuz ve onun arkasında bekleyen Linnes gibi çalıkşan iyi bir oyuncumuz var. Mariano iyi oynamadığı formu düştüğü anda gözümüz arkada kalmadan Linnes 'e formayı teslim edebiliyoruz bu resmen bir lüks bizim takım için bunun aynısının stoper için de kanatlar için de forvet için de olması gerekiyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt