- 26 Eylül 2012
- 118.737
- 66.959
- 4.818
Ben yazmıştımKağan'ın kendisi fake değil miydi yav ? Hakikaten birisi yazmıştı; inception gibi forum anasını satayım.![]()

Fakeception
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yazmıştımKağan'ın kendisi fake değil miydi yav ? Hakikaten birisi yazmıştı; inception gibi forum anasını satayım.![]()
Çile mi ????Sarper hanginizin feyki itiraf edin de bitsin bu cile!!!
cidden bunun cezası neden uzadı reis kufur falan mı etti
@Osman SEDEN
bu aralar olayları kaçırıyon reyz :asd22:
cezası tekrar düzenlendi, baya bir sövmüştü az verilmiş
Fransa'ya hangi yollarla gidecek bu,vizesi bile yoktur
Yapılan sulh anlaşmasının geçerliliğini kaybettiğini görüyoruzBeni soğuttular forumdan üzerime oynaya oynaya,çok mutludurlar en baştan beri amaçları oydu zaten.
Üzerine niye alındın kı!!! Sarper Uluoluk u kastetmistim sevdigim 1 renkdasimdi kendisiBeni soğuttular forumdan üzerime oynaya oynaya,çok mutludurlar en baştan beri amaçları oydu zaten.
sn.Sarper Bey'in çemkirişlerine şaştım kaldım açıkcası. sanırım bazı şeyler yanlış yorumluyor. kendisi ile herhangi bi sorunu olan herhangi bir üye göremiyorum forumda.Yapılan sulh anlaşmasının geçerliliğini kaybettiğini görüyoruz
@Osman SEDEN
Kim oynuyo reis sarperin üzerine senin gözlemin iyidr
TapaTalK
Terim sever bir arkadaşımızla anlaşamadıkları apaçık !sn.Sarper Bey'in çemkirişlerine şaştım kaldım açıkcası. sanırım bazı şeyler yanlış yorumluyor. kendisi ile herhangi bi sorunu olan herhangi bir üye göremiyorum forumda.
dilerim en yakın zamanda hatasının farkına varır. kendisi elit bir üye.