Beni soğuttular forumdan üzerime oynaya oynaya,çok mutludurlar en baştan beri amaçları oydu zaten.
Yoksa besiktas gibi senin de üstünde oyunlar mi oynaniyor kArdEs
Umarim kolbasti degildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni soğuttular forumdan üzerime oynaya oynaya,çok mutludurlar en baştan beri amaçları oydu zaten.
umit demek daha zevklitaa yaser zamanlarından beri birike birike artık kafa almamaya başladı kim kimin feykiydi diye ümüt, yekta, fuat,deli vsvs. bi kişi belirleyeleim her şüpeliye o diyelim yahu. cidden böyle çok dağıldı
benim favorim deli hakan. herkese sen hakansın diyelim
Sergen fenerin maglubiyetini nasil yorumladi acaba cezali uye forumunda ������ @Vasfi Vural
fenerbahce gecen sene ben varken de 4 yemişdi andalyadan .arda kendı ugursuz
?? Slmlarimi ilet baby'ye ,Galatasarayın menfaatleri icin fedakarlikta bulunmalı bunu bilsin.:distant:
Sergen sutlandi semih kafa golü attiBugun Konya da yenerse bu isin tesaduf olmadigina inanan olur mu?
Bugün konya yenerse kesinlikle kellesini istemek durumundayız ?Bugun Konya da yenerse bu isin tesaduf olmadigina inanan olur mu?
:distant:
Sergeni seviyoruz ama Galatasarayı daha çok seviyoruzSergen'in bu kadar sevmeyeni olduğunu bilmiyorum.Malum şahısta bile böyle bir sonuç çıkmamıştı.
Sergeni seviyoruz ama Galatasarayı daha çok seviyoruz
Bugün konya yenerse kesinlikle kellesini istemek durumundayız ?
TapaTalK
Euroligte ilk deplasman galibiyetide bu süreçte geldi
Ekstra ceza gerekiyor