- 21 Ocak 2010
- 72.520
- 51.014
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zor kariyer vala her sene farklı takımda oynamak hiç kolay değil. görelim bakalım ya. portonun vazgeçmemesi sürekli takıma geri alması (kiralıktan sonra satın alan pacos a bonservis vermiş üstelik) iyi bir şey olsa gerek. top dağıtan basit top kaptırmayan oyun sıkıştığında sorumluluk alan bir isme ihtiyac var. rakip yari sahada yüzde 83 lük isabet oranına sahipmiş. ciddi iyi oran bu bence. 50 60mt ye rahat atabiliyor. çok gol buluruz bu sayede. en son meloda görmüştüm bu özelliği. çok büyük sıkıntısını yaşadık geçtiğimiz orta sahalarıyla bu eksikliğin. gerçi oyun yapısıyla da alakalı olabilir bu bilmiyorum. tiki takayı cok denedik malıum. eldeki oyuncu yapısıyla da bu sisteme geçmiş olabiliriz orası da ayrı dava. hayirlisi olsun. 3 ay sonra ulan nerdeydin bunca yıl sen diyecek ruh halie sokar umarım taraftari.adamin kariyer hikayesine baktigimizda sanssizliklar goruyoruz tam cikisi yakalamisken iyi bir takim sablonuna oturtamamis gibi kendisini yani bir anda liverpool'da falan da bulabilirmis bence kendini o zaman bambaska bir kariyeri olurdu belki de..
benim beklentim yuksek bu oyuncudanzor kariyer vala her sene farklı takımda oynamak hiç kolay değil. görelim bakalım ya. portonun vazgeçmemesi sürekli takıma geri alması (kiralıktan sonra satın alan pacos a bonservis vermiş üstelik) iyi bir şey olsa gerek. top dağıtan basit top kaptırmayan oyun sıkıştığında sorumluluk alan bir isme ihtiyac var. rakip yari sahada yüzde 83 lük isabet oranına sahipmiş. ciddi iyi oran bu bence. 50 60mt ye rahat atabiliyor. çok gol buluruz bu sayede. en son meloda görmüştüm bu özelliği. çok büyük sıkıntısını yaşadık geçtiğimiz orta sahalarıyla bu eksikliğin. gerçi oyun yapısıyla da alakalı olabilir bu bilmiyorum. tiki takayı cok denedik malıum. eldeki oyuncu yapısıyla da bu sisteme geçmiş olabiliriz orası da ayrı dava. hayirlisi olsun. 3 ay sonra ulan nerdeydin bunca yıl sen diyecek ruh halie sokar umarım taraftari.
Yeni transferimizin komsudaki performansini izleyelim
Aynen fiziginde problem yok amele sumugu gibi yere yapismaz ayrica ikili mucadeleye de giriyor yani Taylan'in milletin yaninda eskort kosusu yapmasindan yorulmustuk. Yalniz videoya da yansimis kendini yere atar yani boyle bi huyu da var. Bu bizim lig icin negatif degil gerci2 yerde güçlü oyuncu değil dediler. Ben 2 maçını izledim tabiri caizse "domuz" gibi güçlüydü adam. Kalçasını çok iyi kullanıyor. Tek endişe tempo sorunu.

Olay tempo isse çek yanına Berkan'ı kafası kesik tavuk gibi koşsun. Tempodan çok bize beyni olan ortasaha lazım. Iq su düşük takımın futbol aklı yok.2 yerde güçlü oyuncu değil dediler. Ben 2 maçını izledim tabiri caizse "domuz" gibi güçlüydü adam. Kalçasını çok iyi kullanıyor. Tek endişe tempo sorunu.
bi el atin kaldiralim

sizi demote mi ettiler renkdash ?Ben görmüyorum artık bana sormayın. Kapalı bana o görüşler.