- 3 Temmuz 2012
- 137.885
- 86.797
- 5.198
sistemı cok kurcaladıgınız icin miBen görmüyorum artık bana sormayın. Kapalı bana o görüşler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sistemı cok kurcaladıgınız icin miBen görmüyorum artık bana sormayın. Kapalı bana o görüşler.
Saatine karar verilmedi bile, bir de özel ucak sanmamuçak linki yok mu yauv @Musap Aydinli
Tekerine taş motoruna kuş değmesin.16.30 da geliyor. Net şekilde Istanbula 16.32 de teker vurması planlanıyor. Hadi hayırlısı olsun.
Deniz ?uçak şuan okyanus üzerine geçiş yaptı evet
klavyeye kahve dokulmus diye duydum bensistemı cok kurcaladıgınız icin mi
baleratic seaDeniz ?
16.30 da geliyor. Net şekilde Istanbula 16.32 de teker vurması planlanıyor. Hadi hayırlısı olsun.
Sconun ki net doğru ! Aha uçak bu
![]()
T7-ALP | Dassault Falcon 50 | Private | Mateo León | JetPhotos
T7-ALP. Dassault Falcon 50. JetPhotos.com is the biggest database of aviation photographs with over 5 million screened photos online!www.jetphotos.com
''Hımbıl'' Carvalho olmaz yani...Roma taraftari cok sevip benimsememis.
Genel olarak teknigi yuksek fakat yavas bir oyuncu diyorlar. Defansif ozellikleri malesef iyi degil. 8 numara diyebiliriz, yanina guclu net 6 numara lazim
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Oyuncuları başkalarından dinleyip yazmayalım böyle şeyler. Bir sürü sitede maçları mevcut açıp izleyip kendi fikrimize sahip olmak en iyisi.Roma taraftari cok sevip benimsememis.
Genel olarak teknigi yuksek fakat yavas bir oyuncu diyorlar. Defansif ozellikleri malesef iyi degil. 8 numara diyebiliriz, yanina guclu net 6 numara lazim
IST yoğunmuş o sebepten heis.
Saat farkını hesap etmediler bence.