Sergio Oliveira: "Hatalarımı telafi edeceğim. Biz şampiyon olacağız!"

Takımın zayıf halkası olduğunun farkına vardı rakipler.

İlk 2 golü yedirdi kız gibi futbolcu kadın futbolunda maça çıksa kadınlar buna omuzu koyup top alırlar rezalet adam yav

Geldiği zaman Selçuk inanın prime dönemini aldık diyenler vardı ama basbaya selçuk inanın 30 yaşındaki hali neyse bu da o.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun ismi ilk çıktığında fener alacak diyorlardı o zaman herkes çöp demişti bize gelince nedense birden iyi topçu demeye başlandı. Portonun sağa sola sürekli kiraladığı paoka kiralanmış topçu nasıl iyi oluyor ozaman da anlamamıştım. Porto bunu boşuna 3-5 kuruşa önüne gelene kiralamıyormuş. Romaya da portekiz menajer torpiliyle kiralayıp piyasa yaptırdılar büyük ihtimal

Sergio bence alternatif olur bize 2 orta saha lazım.

Torreira bütün sezondur tek basina orta sahayi idare ediyor, zayif rakiplere karsi fazla problem olmuyo da, biraz direncli orta saha oldugunda eline veriyolar, sergio bu takimda ilk 11 oyuncusu olamaz, defolari cok fazla, alternativ 3lü orta sahada oynar, o sekilde mertens kulübeye cekilmesi lazim

Maçlardan önceki gece sabaha kadar alem yapıyor gibi bi' hali var son maçlarda.

Takımın orta sahadaki belkide en kaliteli ayağı ama bu hantallık ve vurdumduymazlıkla olmuyor işte. Torreira garibim bunun ve Mertensin yerine de koşacağım diye geberdi kaç maçtır.
Kalan son maçlarda Mertens oynamaya devam etmeli ama bu arkadaş yerine Midtsjö veya Berkan oynamalı.
Bırak koşmayı adam her duran topun içine ediyor, kaptırdığı her top pozisyon veya gol ile sonuçlandı

ligin ilk yarısı muhteşem 8 numara dediğimiz adam ligin ikinci yarısı cacık malesef..

ligin ilk yarısı muhteşem 8 numara dediğimiz adam ligin ikinci yarısı cacık malesef..
Valla ben ilk yarısında da çok bir numarasını göremedim

4-5 maç oynadı ona lafım yok ama ondan sonrası kocaman bir boşluk bu adam için

Benim kişisel görüşüm ilk transfer buraya olmalı

nah gider seneye 3 senelik 2.750 den sözleşmesi var

Sezonun şu kısmına kadar gayet iyi performans göster ,fb deplasmanını falan forse et , neredeyse bütün ince işleri yap sonrasında ilk hatanda kötü oyununda kendi taraftarın içinden geçsin. Sergio'nun yaptığı işler olmasa rüyanızda görürdünüz şampiyonluk ihtimalini. Sizinki eleştiri falan değil , hata yapan topçuyu yok etmeye programlanmışsınız.

Geri
Üst Alt