Sergio Oliveira Kadro Dışı Bırakıldı

spor salonunda göğüs kasını yırtacak kadar salak bir profesyonelden bahsediyoruz. ısınmadan yüksek ağırlıkta ters bir hareket yaptığına eminim ama ispatlayamam. artist kaç aydır sahada yok bok gibi oynarken kenara geldiğinde mi laf yapıyormuş. böyle ben en iyisiyim diyen adamlardan korkacan. bi tanesi de zaha.
bir sonraki transfer programında yüksek maaslı belli bir tatmine ulasmıs adamlardan uzak durmak lazım. bu hamlemiz bize boey transferinde 30m gelire sebebiyet verdi. bu tarz adamlarla anlık geçici basarılardan öte bir sey kazanamadık kazanamayız.
Hayır anlamadığım konu ne biliyormusun Sevgili Danyal; hayatını neredeyse tamamını kiralık geçirmiş , seneyi doldurmadan yallah denmiş oyuncuya ne akla hizmet böyle bir kontrat sunduk,bonservis ödedik.Sende kirala gitsin beğenirsen alırsın.Nasıl bir akılla yaklaştık arkadaşa ki .Hadi kurtul kurtulabilirsen.
Bir hata kaç defa yapılabilir;bu seneki neredeyse tüm transferler aynı kafada.Sadece Tete hariç.Vallahi say baştan hepsi aynı şablon.Tete de yaştan kurtarıyor yoksa .yoksa yani.

Hayır anlamadığım konu ne biliyormusun Sevgili Danyal; hayatını neredeyse tamamını kiralık geçirmiş , seneyi doldurmadan yallah denmiş oyuncuya ne akla hizmet böyle bir kontrat sunduk,bonservis ödedik.Sende kirala gitsin beğenirsen alırsın.Nasıl bir akılla yaklaştık arkadaşa ki .Hadi kurtul kurtulabilirsen.
transferlerin belli bir politikada yapıldığını düşünmüyorum o an öyle bir karar alıp uygulyorlar. bir program dahilinde değil bu yapılan işler. cenk ergün transferiydi sergio. sonrasında erden timur geçti transferin basına. geçen sene elestirdiğimiz en büyük maas/performans transferlerinden biriydi herhalde oliviera. günümüze gelirsek timur'un da attığı adımlar tutmadı. zaha ziyech ndombele vb. katkı sıfır neredeyse bu isimlerden. daha acısı katkı vermeye mücadele ettiklerini de görmedik. süreç nası işliyor onu da bilmiyoruz. vecino transferi olmayınca ndombele alındı mesela.

gene de transfer işi kumar, bu kumarı kumasına güvendiğin kendini kanıtlamak isteyen oyuncular üzerinden oynamak en doğrusu. en azından kasandan çıkan paran az olur.

isabet olmuş,devre arası yollayıp 1 ortasaha alabilsek çok iyi olurdu yedeksiz oynuyoruz resmen

transferlerin belli bir politikada yapıldığını düşünmüyorum o an öyle bir karar alıp uygulyorlar. bir program dahilinde değil bu yapılan işler. cenk ergün transferiydi sergio. sonrasında erden timur geçti transferin basına. geçen sene elestirdiğimiz en büyük maas/performans transferlerinden biriydi herhalde oliviera. günümüze gelirsek timur'un da attığı adımlar tutmadı. zaha ziyech ndombele vb. katkı sıfır neredeyse bu isimlerden. daha acısı katkı vermeye mücadele ettiklerini de görmedik. süreç nası işliyor onu da bilmiyoruz. vecino transferi olmayınca ndombele alındı mesela.

gene de transfer işi kumar, bu kumarı kumasına güvendiğin kendini kanıtlamak isteyen oyuncular üzerinden oynamak en doğrusu. en azından kasandan çıkan paran az olur.
Kumar kısmına katılıyorum ama; savaşmayan ,oyundan kaçan ,standardı olmayan ,aidiyeti olmayan oyuncuya 1 milyondan fazla verilmesine karşıyım.oyna al mantığı olmalı. Gelmiyorsa gelmesin.Yazık yaaa Kerem 1milyona oynuyor Zaha 7 milyona.
Bence transfer politikası tamamen değişmeli.

Kumar kısmına katılıyorum ama; savaşmayan ,oyundan kaçan ,standardı olmayan ,aidiyeti olmayan oyuncuya 1 milyondan fazla verilmesine karşıyım.oyna al mantığı olmalı. Gelmiyorsa gelmesin.Yazık yaaa Kerem 1milyona oynuyor Zaha 7 milyona.
Düşüşte oyuncu transfer etmekten vazgeçmediğimiz sürece burnumuz şeyden çıkmaz renktaş. 10 tanesi patlar, biri tutar anca bunların. Mertens hariç düşüşte oyunculardan hiçbiri tutmadı.

Herkesle iyi geçinen ama verimsiz sporcu. Şu hâliyle oynayacağı yer maksimum eyüpspor falandır.

Belli olmuyor işte kerem savascı bi profil zaha maç kurtarıcı. en azından bize gelmeden önce öyle görüyorduk. hamleler cl faktörüde düşünülünce fena değildi ama kabak çıktı ayrı konu.

Geri
Üst Alt