Sérgio Oliveira Resmen Galatasaray'da

Ben demiştim 2 3 seneye klup batar satilir takim.Erden timur alir belki klübü.

Önüne gelene 2,5-3 milyon euro maaş verirsen Böyle transferi babamda yapar.

forma yakışmış hayırlı olsun.

2,750 lik adam değil Musap. Cengiz'den önceki dönemi yaşıyoruz şu anda. 2-3 seneye daha kötüye düşeceğiz böyle olursa. Marcao gibi en az 2 adam alınmalı parlatıp satılmalık.
Cengiz de herkese yüksek maaşları dayadı.

Bunun dışına çıkan tek Elmastı.

Btw Sergio tarzı adamlar bu bantlarda anca gelir.

Öncelikle hayırlı olsun camiamıza, evet maliyeti baya yüksek ama bu tarz oyuncuları getirmek istiyorsanız bu maliyetlere katlanmak zorundasın , umarım sorumluluk sahibi bir topçudur

bonservisine 5 milyon verip yillik 2.2 milyon olsaydi nasil bakardiniz ?

Cengiz de herkese yüksek maaşları dayadı.

Bunun dışına çıkan tek Elmastı.

Btw Sergio tarzı adamlar bu bantlarda anca gelir.
4 600 000 yapıyor vergisi ile günlük kurda ve 30 yaşında. Cengiz mecbur kaldı, o maaşlara çıkmaya; al-sat olayı yüzünden bonservisi elinde olanlara yönelip, çuvalla para verdi.

Böyle ben de transfer yaparım aga! Çok bir şey yapıyorlarmış gibi ortalıkta dolanmasınlar. O maaş ne öyle allahsızlar? Belhanda, Feghouli ve Babel'den hiç mi ders çıkarmadınız?

Hayırlı olsun. Bonservisi çok sayılmaz (Free olsa yine o kadar imza parası verilirdi zaten), maaşı 300-500 daha az olsa iyiydi ama piyasası olan adamı başka türlü getiremiyorsun. Yalnız direkt 4 yıl garanti yerine 3+1 olsaydı bari...

Önemli olan beklentiyi karşılaması. Gomis de 32 yaşında iken benzer maliyetlerle gelmişti mesela ki o güne dek kazanmadığı bir maaş verilmişti. Boey ve Cicaldau da genç ve totalde uygun maliyetlerle transfer edilen oyuncular idi de n' oldu? Çakacak yer arıyoruz, yüzlerine bakan yok!..

kupalar kazanması dileğiyle hayırlı olsun.

maaşında değilim de sözleşme süresi 3, en kötü 3+1 olsaydı iyiydi. fegh ve benzerleri gibi bela olmaz umarım.

Işıtan Gün daha iyi kontrat yapardı. Boş yere yediniz adamı.

Bu kalitede oyuncu ancak bu sekilde yuksek maasla gelir.

Geri
Üst Alt