Sergio Oliveira'nın Göğüs Kası Koptu

@Uğur Bulut hayatını kaslarına adamış bir fitness koçu olarak böyle durumlar yaşamamamız için bizler tavsiylerde bulunur musunuz sn hocam
slmlar tabiki. Bu konuya parmak basmam için vesile olun tşklerimi sunuyorum rengim. her zaman PROFESYONEL olarak üstüne bastığım 5 madde var

5 MADDEDE KASIMI NASIL YIRTMAM? AMATÖR SPORCU ADAYLARI MUTLAKA OKUSUN
KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE
1) HER AMATÖR SPORCU ADAYININ yaptığı hatayı yapmayın, ısınmadan spora başlamayın

2) AMATÖR SPORCU ADAYLARI olarak hanımlara hava atacağım diye kaldıramayacağınız küloların altına girmeyin ki erkek-kadın karışık spor salonlarında yapılan en büyük hatadır.

3) AMATÖR SPORCULARA yönelik o hareketi yanlış yapıyorsun kardeşimleri en azından iç sesinizle tetkik edin haklılık payı olabilir. ki ben spor salonlarındaki HER AMATÖR sporcu adayı kardeşimi bilimum vaziyette uyarmayı PROFESYONEL bir sporcu olarak görev bilirim.

4) önce kardio sonra ağırlık yapmayın bütün AMATÖR sporculara nacizane tavsiyemdir.

5) her türlü soru ve sorunununuz için -eğer AMATÖR ve bu işi bilmeyen ya da bildiğini sanan bir SPORCU ADAYI iseniz- bana PM yoluyla ulaşabilirsiniz ÜCRETSİZ VE PROFESYONEL bilgi birikim ve deneyimimi sizlerden esirgemem

Kupada fb macinda oynasa maçı aldıracak etkiye sahipti ama tabiki sakatlanacakti.bereketsiz bu adam

120-130 kilo Bench presse giriyoruz kopmuyor da bu nasıl koparttı

Zaten 50-60 girmiştir onda da göğüs kopar mı bilmiyorum

Isınmadan birden girdiyse olmuştur heralde
Ne yani sen şimdi 130 kilo bench press mi yapıyorsun ?
Spora gittim felan diyince fitness yapıyorsun diye tahmin ediyordum.
Sen bildiğin bodycisin.

Herifin zaten faydasi yoktu, simdi de yatip 2,75m indirecek. Berbat bir transfer, kontrati facia. Yanlis hatirlamiyorsam okan hoca istemisti bu adami.

Ne yani sen şimdi 130 kilo bench press mi yapıyorsun ?
Spora gittim felan diyince fitness yapıyorsun diye tahmin ediyordum.
Sen bildiğin bodycisin.

20 sene once spora basladigimda bos demiri bile zor kaldiriyordum ve de zayiftim
Spor ile kilo aldim,
Sonra vucut alisti
Vucut agirligi ve guc artikca kilolar da artiyor
Ama artis hizi bir sure sonra yavasliyor.

Evde bench press , istasyon ve diger onemli sayilabilecek ekipmanlar var.
Zaman tasarrufu acisindan boyle bisey yaptim.
Yarim saatten fazla vakit ayirmiyorum, kendi halimde takiliyorum sadece vucudu korumaya calisiyorum artik :giggle:

Bu seneyi kapattı gözüyle bakabiliriz, zaten narin bir adam,
2 orta saha transferi lazım.

Geçmiş olsun.

Gögüs kasini koparmak büyük basari, eger anladigim gibiyse futbol kariyeri bitmistir, sende 3 milyondan 10 milyonluk kazik girmistir, iflah olmaz bu bi daha, zaten "fit" durumda performans vermiyordu artik

Geçmiş olsun umarım denildiği gibi seneyi kapatmamıştır

Elimizde patladı. Daha da 2 senesi var, sağlam haline bile talip çıkması zordu, şimdi iyiden iyiye zorlaştı gitmesi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt