Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.355
- 47.925
- 4.933
Gayet mühim adammış bunu anlamış olduk. Yıllarca boşa t. geçilmiş bu adamlarlabi kişi yok muydu kardeşim o hareket öyle yapılmaz diyecek acilen bu boşluğu dolduracak bir PT lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet mühim adammış bunu anlamış olduk. Yıllarca boşa t. geçilmiş bu adamlarlabi kişi yok muydu kardeşim o hareket öyle yapılmaz diyecek acilen bu boşluğu dolduracak bir PT lazım
memeler ilgi alanımAklı Fikrin memelerde
slmlar tabiki. Bu konuya parmak basmam için vesile olun tşklerimi sunuyorum rengim. her zaman PROFESYONEL olarak üstüne bastığım 5 madde var@Uğur Bulut hayatını kaslarına adamış bir fitness koçu olarak böyle durumlar yaşamamamız için bizler tavsiylerde bulunur musunuz sn hocam
Ne yani sen şimdi 130 kilo bench press mi yapıyorsun ?120-130 kilo Bench presse giriyoruz kopmuyor da bu nasıl koparttı
Zaten 50-60 girmiştir onda da göğüs kopar mı bilmiyorum
Isınmadan birden girdiyse olmuştur heralde
Ne yani sen şimdi 130 kilo bench press mi yapıyorsun ?
Spora gittim felan diyince fitness yapıyorsun diye tahmin ediyordum.
Sen bildiğin bodycisin.
Herifin zaten faydasi yoktu, simdi de yatip 2,75m indirecek. Berbat bir transfer, kontrati facia. Yanlis hatirlamiyorsam okan hoca istemisti bu adami.
Usta senin başarılı GS teknik direktörlerine karşı öfken mi var?Angelinho ve oynatmadigi Bakambu'yu isteyen ile ayni kisi diyorsun yani ?
Usta senin başarılı GS teknik direktörlerine karşı öfken mi var?
Yanlış anlamışım usta o zaman afedersin.Basarili tartisilir, ofkem ise dogru degil renkdas.
Cenk Ergün transferidir kendisi.Herifin zaten faydasi yoktu, simdi de yatip 2,75m indirecek. Berbat bir transfer, kontrati facia. Yanlis hatirlamiyorsam okan hoca istemisti bu adami.