Sergio Oliveira'nın Göğüs Kası Koptu

ulan performans da alıyorduk iyi bakıyordu kendisine. ne sacma bi sakatlık bu böyle. ağır mı girdi acaba.

Her türlü saçmalıklarda bizi bulur. Geçmiş olsun kalan kontratı kuruşuna kadar almadan bi yere gitmez. Devre arası belki arabistan, katar, abd filan yapar diyorduk.

Bench presste forma özen gösterilmeli, uygun ağırlıklarla pump odaklı çalışılmalıdır. Uyulmazsa eğer talihsiz durumlar başımızı ağrıtabilir.

Goz gore gore giren bir kazik. Transfer ederken bile hepimiz biliyorduk sozlesmesinin son senelerinde yuk olacagini. 1-2 sezon iyi oynar diye dusunuyordum, onu bile yapamadi. Yarim sezonluk performansla 4 sene parayi goturecek.

İlk okuduğumda meme ucu koptu sandım. Bir kaç saniye 'nasıl lan' dedim

5-6 yıldır gym ile uğraşıyorum, ilk defa yarışmacı olmayan birinin bu kası kopardığını gördüm. gerçekten tebrik ederim.

Geçmiş olsun. Sözleşmesini sezon sonuna kadar feshedin. Ndombele dayı out. 2 orta saha 1 tanede 10 no alayım. Sol bek zaten sart

Fitness aleti koyacağına teknik pas ve şut gelişimi için cihazlar koyun dedik zamanında dinlemediler.

@Uğur Bulut hayatını kaslarına adamış bir fitness koçu olarak böyle durumlar yaşamamamız için bizler tavsiylerde bulunur musunuz sn hocam

Arkasında destek için duran biri olmadan kaç kiloya girmiş Sergio beyimiz

120-130 kilo Bench presse giriyoruz kopmuyor da bu nasıl koparttı

Zaten 50-60 girmiştir onda da göğüs kopar mı bilmiyorum

Isınmadan birden girdiyse olmuştur heralde

bi kişi yok muydu kardeşim o hareket öyle yapılmaz diyecek acilen bu boşluğu dolduracak bir PT lazım

32 yaşında herifsin antrenman eksikliği seni bitirir yazın kasık attı şimdi bu. Ara verdikçe de sıçıyorsun.
İflah olmaz daha ne diyeyim.
Umarım kulüp haklı fesih nedeni bulur da bunu sene sonu fesih olacak şekilde anlaşmaya zorlarız

Geri
Üst Alt