Sergio Ramos: "Pozisyon için suçluluk duymuyorum"

Salah : Sansa
Ramos : Ramsay

Fark ettiyseniz isimleri uyumlu..

neyse bu salah, takım arkadaşlarının seviyesine bakmadan, futbolun prensi olmak istemekteydi.. Bolton ( Madrid) kralı ramos buna göz koymuş, hiç terredüt etmeden de vucuduna sahip olarak salahı onu prensesi yapmıştır.

Şimdi ise Salah fanlari, ramosun bu yaptığını yakışıksız bulup ona kızdıyorlar..

Eğer salah biraz spor yapıp, omuz çalışsaydı o kadar basit hamlede sakatlanmazdı.. ne diyelim bir daha ki sefere :oops::oops:
Mal mal örneklemeler ve açıklamalar yapmayalım pls.

Ayrica konu basliginda "S.Ramos" ne ya. Sanki gazetelerde cinayet islemis suclular gibi ismi kisaltilmis :asd:

CxYYCotUUAElh6Z.jpg

Hele yürüyedur ramosum sercim...;D:uiyy::asd:
Bi zamanlar bizde de vardı bi senden geri kalmaz

Futbol her spor gibi sadece kitaplarda yazılan kurallarla oynanan bir sipor değildir. Futbolunda kendine göre sokak kurallarından devşirme esrarengiz, ama bir o kadarda etkili kuralları vardır malûm.
Bunlardan biri de pi..lik olarak tabir edilen Öcü ( hakem ) kekleme sanatının kalitesi ve geçerliliğidir.
Bizdeki oyuncularda ne filipescuya ne de bu dalda namı almış yürümüş arif erdeme ya da burağa kimse bu kadar eleştirip küfür etmedi.

Fairplay denilen olay açısından elbette ki etik değil. Ama konu sipor değil de maç olunca, işin ucu kazanma/kaybetmeme mücadelesine dayanır. Ve tabii ki de maddî gelir gider oranlarına uzanır. Gerektiğinde de bu uğurda, gücü gücü yetene helal olsun boyutu kaçınılmaz olur.

Biraz gerçekçi olabilirsek, yaşananları kabullenmek ve hatta hatta kabul etmek bile pek de zor değil bence...

EDİT / İLAVE : Para yada menfaat alışverişinin döndüğü bir ortamda centilmenlik sadece romantizmdir. boyutunda olmasada bu fikir pek de gözardı edilecek kadar geçersiz de değildir..
Not: Centilmenlik yerine Dürüstlük kelimesini özellikle kullanmaktan kaçındığımı da belirtmek isterim..

Son düzenleme:
mo salah: "ramos'un müdahalesinin kazayla olduğunu düşünmüyorum. düştüğüm sırada koluma sarıldı ve sonra tüm ağırlığıyla kolumu aşağıya doğru çekti. bu normal bir şey değil. son derece hayal kırıklığına uğramış durumdayım. eğer real madrid böyle kazanıyorsa, ben o takımda asla oynamak istemiyorum."

Sus ulan Kral'ın köpeğ.​

Çok kaliteli bir şerefsiz. Emre B gibi kuru kuru bi yavşak değil, her takıma lazım olan ve ekibimizde görmek isteyeceğim kalitede bir puşt kendisi.

ramos'a kin kusulmuş da bizim takımda da ne kasaplar vardı millet çiğ çiğ yedi cümlesini ağzında salyalarla yazardı.

Sen adamın ayağını kırsan yine suçluluk duymazsın zaten iyi oyuncu fakat karakter çok zayıf ...

Geri
Üst Alt