Sergio Ramos Transferinde Son Düzlüğe Girildi ve Ön Protokol İmzalandı!

Bu adamın bizden başka talibi var mı? Varsa neden oraya gitmiyor, yoksa neye istinaden astronomik maaş talep ediyor? Hani işin ucunda rekabet bile yoksa biz neyle mücadele ediyoruz onu çözemedim.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biri bitti diyor biri olumsuz sonuçlandı diyor ne biçim transfer sezonu bıktım yeminle psikolojim alt üst oldu ne kadar takmasamda.

4 milyon maaş teklif et çekil kenarı isterse gelsin ,avrupadan başka hangi keriz kendisine yüksek maaş verecek acaba

Ortasaha dışında herşeyi almaya yemin etmişiz, inşallah bir aksilik olmaz 8’de..

Ramos’a gelince, Nelsson’dan iyi oyuncu - en az 2 sene daha. Ben biraz düz bakıyorum, daha iyi oyuncu oynayacaksa benim için okey. 18 de teklif varsa Nelsson için satarım, bir de hızlı, Sinan Yılmaz’ın da önerdiği gibi Tanganga gibi bir oyuncu alınır, sağbeki de yedekler Dubois de gönderilebilir..

bi rezillik çıkmazsa ziyech gibi son 10 dakika tribünde 3'lü çektirir muht

Araplara gitse çoktan giderdi
Gruplara kalirsak yarin açıklanır gibi ya da bu gece helikopterle kalenin önüne indirilir

Kesinlikle maçımızı izleyecek ve daha önce teklifi neden kabul etmedim ki diyecek

çingene şle katilmamizi bekliyor sanirim. efendimize Galatasarayda oynamak yetmiyor

Son düzlükte geç açılan bir Arap atı devreye girer ve bizi kurtarır.

Geri
Üst Alt