- 26 Aralık 2008
- 9.243
- 10.682
- 2.468
Şu kuradan sonra da gelmeyeceksen e ebenin şeyi ama Ramos.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rams de bayernden puan alir miyiz?Gelirse en fazla Bayern'den 1-2 gol daha az yeriz belki, başka bir etkisinin olacağını sanmıyorum.
Kaynak
Gelirse en fazla Bayern'den 1-2 gol daha az yeriz belki, başka bir etkisinin olacağını sanmıyorum.
2. lik koavalarsa Man Utd'a karşı iyi olabilir - yoksa 3. olup AVL de sonuna kadar kovalamamız gerek,orda da olur.Gelirse en fazla Bayern'den 1-2 gol daha az yeriz belki, başka bir etkisinin olacağını sanmıyorum.
Vallah AL için Ramos'a gerek yok bence açık konuşmak gerekirse.Avrupa Ligine kaldığımızda etkisi büyük olur sağlıklı kalırsa.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2. lik koavalarsa Man Utd'a karşı iyi olabilir - yoksa 3. olup AVL de sonuna kadar kovalamamız gerek,orda da olur.
Ortasaha şu an her şeyden önemli olabilir - Ramos çok esktra bir konu diğer ihtiyaçlar yanında.Vallah AL için Ramos'a gerek yok bence açık konuşmak gerekirse.
Marcao - Nelsson ikilisi ve Cicaldau-Taylan gibi bomboş orta saha ile Barcelona'yı eliyorduk neredeyse.
Şu orta saha işini halledersek AL'de ilerlemek için yeterli olabilir.