serhat akın

bana da cimbomlu gibi geliyor, ki zaten ifbli olmak için fazla aklı başında biri gibi
sadece omurgasız damgası yememek için ifbli rolü yapmağa mecbur hissediyor şeklinde yorumluyorum

son konuşmalarında "ben beyazım olayın dışındayım taraftar değilim zaten" falan demeye kadar getirmiş, bu söylemlerin tek bi anlamı olabilir

bana da cimbomlu gibi geliyor, ki zaten ifbli olmak için fazla aklı başında biri gibi
sadece omurgasız damgası yememek için ifbli rolü yapmağa mecbur hissediyor şeklinde yorumluyorum

son konuşmalarında "ben beyazım olayın dışındayım taraftar değilim zaten" falan demeye kadar getirmiş, bu söylemlerin tek bi anlamı olabilir
feneri birakti zaten bir kac ay evvel. neden biraktigini da aciklamisti artik bana fenerli demeyin demisti sonrasinda.

Hala ağızlarından düşürmedikleri 6-0lık maçın kahramanina sırf dogrulari konusiyor diye aforoz ettiler

bir alamancı'nın fbli olabilmesi zaten inanılmaz nadir bir doğa olayı. hele ki o yıllarda çocukluğunu geçirmiş bir alamancı için...

Geri
Üst Alt