Serie A 15/16 H:22 | Milan 3-0 Inter | M.S | 31 Ocak | Lig TV 3

Sneijder yerine Kaka yi isteyen bir adam hakkinda onlarca post atmak komik olmus :) Kaka ve Sneijder gerisini bosverin..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kaka ACM deki formunu bulsaydi en az Sneijder kadar iyi oynardi

Bakanda Batalla'dan bahsediyoruz

Kaka Milan´daki formu ile dünyanin en iyi ikinci oyuncusuydu, Ronaldinho´dan sonra döneminde. Kaka oyun tarzi ile Sneijer ile kiyaslanacak bir oyuncu degil, Hagi ile kiyaslanacak bir oyuncudur.

Galatasaray Kaka´yi alabilseydi alirdi, kendisi gelmek istemedi bize.

Benim bildigm yedekti kaka o donem ve ayrilacakti. Yanlista olabilir tabiki.

Ayrılmayacak olsa zaten nasıl isteyecektik ki. Real Madrid'in banko oynayan oyuncusunu alacak değiliz sonuçta :)

Kaka o dönem gayet iyi durumdaydı, istenmesi son derece normaldi yani. Forumda da ciddi heyecan yaratmıştı.

Milana gitti evet ve genelikle yedekti real de. Sneijder de kadro dışıydı aylarca .

NKFVaklınaK
Sapla samani karistirmayalim. Sonuc olarak Sneijder formundan dolayi degil yonetimsel kadro disi kaldi. Ayrica o donem Kakayi isteyipte Sneijdere hayir diyen zihniyet cok sukur artik takimin basinda degil

Zamaninda Kaka geyigini kim cikardiysa, iyi trollemis taraftari.

Sapla samani karistirmayalim. Sonuc olarak Sneijder formundan dolayi degil yonetimsel kadro disi kaldi. Ayrica o donem Kakayi isteyipte Sneijdere hayir diyen zihniyet cok sukur artik takimin basinda degil

Ne fark eder ki. Kaka yı daha uygun görmüş diye eleştirmek de neyin nesidir onu anlamakta güçlük çekiyorum. Kaka en az Sneijder kadar seviyeli oyuncu sonuçta. O zihniyet sayesinde müzende bir ton kupa var ki birisi Avrupa kupası.

NKFVaklınaK

Uefa kupası ile övünüpte FT'den nefret etmek ilginç bir durum. kuşlar ve kargalar çok nefret eder çünkü İmparator kucakta hoplatıyordu onları yani onların FT'den nefret etmesini anlayabilirim ama bir Galatasaray'lının ağır bir şekilde nefret etmesi cidden çok ilginç. Sevmem dersin anlarımda nefret etmek ?!

Adını duymaya bile tahammül edemeyenler var...

Hataları var elbette ama doğrularının yanında hatalarının esamesi bile okunmaz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
ft gidince degere biniyor, gelince yerden yere vuruluyor.

kimse kendini kandirmasin, ft gittiginde ve mancini geldiginde ben sevinmistim cünkü artik "kaos futbolu" degil "sistemli" futbol izlemek istiyordum

mancini ayaginin tozuyla ciktigi ilk juve macindan önce takima takim halinde hareket etmeyi ögretiyordu ve juve macinda müthis bir taktik anlayis ile gereken skoru almisti

lakin takim icindeki ftciler takimi icten ice kemiriyordu... burak ve selcuk 1 kez olsun ft, hamza veya denizli'ye saygisizlikta bulundular mi? hayir! ama mancini'ye sürekli afra tafra!

basarisizlikta oyuncularin da parmagi var.

Ne parmağı yahu. Inter'deki milyon dolarlık rezalet de ftciler yüzünden mi?

Adam Ft kadar bile hoca değil kabul edelim. Eşit imkanlarda Ft daha başarılı olabilir.

O dönem yapılmış bi Kaka-Sneijder-Diego anketi vardı, bulana bi kese altın.

O dönem yapılmış bi Kaka-Sneijder-Diego anketi vardı, bulana bi kese altın.

Ben takip etmiyordum buraları o zamanlar ama sanki biri daha önce bahsetmişti o anketten burada. Kaka 1. Çıkmıştı diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor olabilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ft gidince degere biniyor, gelince yerden yere vuruluyor.

kimse kendini kandirmasin, ft gittiginde ve mancini geldiginde ben sevinmistim cünkü artik "kaos futbolu" degil "sistemli" futbol izlemek istiyordum

mancini ayaginin tozuyla ciktigi ilk juve macindan önce takima takim halinde hareket etmeyi ögretiyordu ve juve macinda müthis bir taktik anlayis ile gereken skoru almisti

lakin takim icindeki ftciler takimi icten ice kemiriyordu... burak ve selcuk 1 kez olsun ft, hamza veya denizli'ye saygisizlikta bulundular mi? hayir! ama mancini'ye sürekli afra tafra!

basarisizlikta oyuncularin da parmagi var.

burak denen parazit 13-14 başlangıcındaki Süper Kupa finalinde yedek kalınca basın mensuplarının “Seni bekliyoruz” sözüne, “Bundan sonra başkalarını beklersiniz” karşılığını verip dolaylı yoldan Terim'e tavır yapmış ve geçen sene oyundan alınınca Hamza'nın elini sıkmamıştı.

Kaka mı Sneijder mi? Allah aşkına bu tercih meselesinde eleştiri olmamalı yahu. İkiside elit kariyerli ve yetenekli oyuncular. Kaka yı tercih etmiş hoca olabilir yani. Battala tercihi yapmadı sonuçta şükrünün dediği gibi

NKFVaklınaK

kaos futbolu diyor ya yaw he kaos futbolu demirkol malının uydurduğu şey argüman olarak kullanılması skandal kusura bakmayın

Geri
Üst Alt