- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Sneijder yerine Kaka yi isteyen bir adam hakkinda onlarca post atmak komik olmus
Kaka ve Sneijder gerisini bosverin..
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaka kötü futbolcumuydu?Sneijder yerine Kaka yi isteyen bir adam hakkinda onlarca post atmak komik olmusKaka ve Sneijder gerisini bosverin..
Suan nerede napiyor Kaka bilen yesillendirsin.Kaka kötü futbolcumuydu?
NKFVaklınaK
Şu an değil o dönem önemliydi. Real Madride oynuyordu kaka o dönem.Suan nerede napiyor Kaka bilen yesillendirsin.
Benim bildigm yedekti kaka o donem ve ayrilacakti. Yanlista olabilir tabiki.Şu an değil o dönem önemliydi. Real Madride oynuyordu kaka o dönem.
NKFVaklınaK
Milana gitti evet ve genelikle yedekti real de. Sneijder de kadro dışıydı aylarca .Benim bildigm yedekti kaka o donem ve ayrilacakti. Yanlista olabilir tabiki.
Benim bildigm yedekti kaka o donem ve ayrilacakti. Yanlista olabilir tabiki.
Sapla samani karistirmayalim. Sonuc olarak Sneijder formundan dolayi degil yonetimsel kadro disi kaldi. Ayrica o donem Kakayi isteyipte Sneijdere hayir diyen zihniyet cok sukur artik takimin basinda degilMilana gitti evet ve genelikle yedekti real de. Sneijder de kadro dışıydı aylarca .
NKFVaklınaK
Ne fark eder ki. Kaka yı daha uygun görmüş diye eleştirmek de neyin nesidir onu anlamakta güçlük çekiyorum. Kaka en az Sneijder kadar seviyeli oyuncu sonuçta. O zihniyet sayesinde müzende bir ton kupa var ki birisi Avrupa kupası.Sapla samani karistirmayalim. Sonuc olarak Sneijder formundan dolayi degil yonetimsel kadro disi kaldi. Ayrica o donem Kakayi isteyipte Sneijdere hayir diyen zihniyet cok sukur artik takimin basinda degil
ft gidince degere biniyor, gelince yerden yere vuruluyor.
kimse kendini kandirmasin, ft gittiginde ve mancini geldiginde ben sevinmistim cünkü artik "kaos futbolu" degil "sistemli" futbol izlemek istiyordum
mancini ayaginin tozuyla ciktigi ilk juve macindan önce takima takim halinde hareket etmeyi ögretiyordu ve juve macinda müthis bir taktik anlayis ile gereken skoru almisti
lakin takim icindeki ftciler takimi icten ice kemiriyordu... burak ve selcuk 1 kez olsun ft, hamza veya denizli'ye saygisizlikta bulundular mi? hayir! ama mancini'ye sürekli afra tafra!
basarisizlikta oyuncularin da parmagi var.
O dönem yapılmış bi Kaka-Sneijder-Diego anketi vardı, bulana bi kese altın.
Zamaninda Kaka geyigini kim cikardiysa, iyi trollemis taraftari.
ft gidince degere biniyor, gelince yerden yere vuruluyor.
kimse kendini kandirmasin, ft gittiginde ve mancini geldiginde ben sevinmistim cünkü artik "kaos futbolu" degil "sistemli" futbol izlemek istiyordum
mancini ayaginin tozuyla ciktigi ilk juve macindan önce takima takim halinde hareket etmeyi ögretiyordu ve juve macinda müthis bir taktik anlayis ile gereken skoru almisti
lakin takim icindeki ftciler takimi icten ice kemiriyordu... burak ve selcuk 1 kez olsun ft, hamza veya denizli'ye saygisizlikta bulundular mi? hayir! ama mancini'ye sürekli afra tafra!
basarisizlikta oyuncularin da parmagi var.