Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.259
- 2.168
ronaldo vardı hatırladığımİnterin reale sattığı çocuğun adı neydi beyler kafayı yicem aklıma gelmiyor ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ronaldo vardı hatırladığımİnterin reale sattığı çocuğun adı neydi beyler kafayı yicem aklıma gelmiyor ?
Uğraş sen benimle uğraşronaldo vardı hatırladığım

Intere çift yönlü versatile orta saha oyunculara lazım... Pogba gibi, Cesc gibi, Kroos gibi.
Bunun bir alt versiyonu Eriksen ve Dembele bile iş yaparlar
Intere çift yönlü versatile orta saha oyunculara lazım... Pogba gibi, Cesc gibi, Kroos gibi.
Biglia+Banega bana yeter.
Banega Inter gibi şampiyonluğu hedefleyen takıma yeterli mi sence
Ben olsam Erikseni tercih ederdim
Defansif anlamda o kadar iyi olmasa da ofansif anlamda çok şey katar Intere
Selçuk tam Inter'lik topçu aslında. Tempo yok, al gülüm ver gülüm paslar. Aslında Mancini, Telles ve Melo'yu alacağına Selçuk + Burak paketi yapsa daha hayırlı olurdu hem onun hem de bizim için.

Selçuk tam Inter'lik topçu aslında. Tempo yok, al gülüm ver gülüm paslar. Aslında Mancini, Telles ve Melo'yu alacağına Selçuk + Burak paketi yapsa daha hayırlı olurdu hem onun hem de bizim için.
Modern futbolda artık böyle ultra defansif takımlara yer vermiyor. Top hakimiyeti, kontrollü baskılı ve efektif futbol oynayan genelde başarılı oluyor ara sıra da Chelsea gibi takımlar inanılmaz derecede şanslı olup kupa kazanıyorlar
hahhahaha bugün güzel bir gün oldu elemanciniyede koymuşlar şaplağı![]()
Aysal'ın parator'a koyduğu gibi![]()