Serie A 15/16 H:22 | Milan 3-0 Inter | M.S | 31 Ocak | Lig TV 3

Babadan zengin topçuların vizyonu ayrı oluyor diyebilir miyiz hocam? :D

Ne olurdu sıradan bir vatandaş olsaydı da ligimizde resitalini izleseydik Kaka kardeşimizin... Hayaller...

Tabiki, yüksek standartlara alisik, ve koyu inancli bir hristiyan.

Sneijder türk´ler ile mahallede büyümüs bir cocuk, Drogba yine ezilmis bir halkin mesubu ve degisik kültürler ile birlikte olmayi seviyor. Bence Kaka fazla ön yargiliydi Türkiye ile ilgili, cogu yabanci gibi, burasini kapali bir Arap ülkesi zanneti, o yüzden standarti geregi yanasmak istemedi. Güzel sehirlerde, kaliteli ülkelerde yasamayi tercih ediyor adam. Sao Paolo, Milan, Orlando, Madrid... Ön yargisini kirabilseydi, belki Istanbul ekleyebilirdi.

Kaka´da degisik bir asalet var, tanrinin secilmis bir kulu gibi bir karizma vardi üstünde.

Adem,1 sezonu hariç diğer yıllar felaketti..Bu adam gücüyle oynadığı için vücudu üst üste maçlara izin vermedi.Robbeni yeterli görmeyen malları bilemem ama evet 3-4 yıl önce Rnaldinhoyu isterdim...
Bu arada Kakayı Etoo ile veya Sneijderle karıştırma..Kaka durarak oynamayan bir oyuncu ve durduğu anda verimi çok düşer..Robbeni durarak oynarken hayal edebilir misin?

Kaka belki boydan boya calim atamiyordu eskisi gibi, ama kaleye 30-35 metreden calim calim giderdi bence Türkiye´de. Drogba´da tek bacak ile oynuyordu, adam gögsü ile orta sahadan alip, kaleye kadar tasiyordu topu. Eto yine calim calim girip ceza sahasina, gollerini diziyor.

Ricardo Kak? • Goals, Skills & Passes 2013/14 |HD| - YouTub

Fizik olarak bitik hali, sonucta Abdullah Ercan gibi degildi :D

1.56´daki gibi harketlerine bakarsan, atletizim ve cabukluk konusunda hala cok iyi oldugunu görebilirsin hemde daha Milan´da... Kaka Amerika´da yasamak istedi, yoksa kalirdi Milan´da.

Kaka belki boydan boya calim atamiyordu eskisi gibi, ama kaleye 30-35 metreden calim calim giderdi bence Türkiye´de. Drogba´da tek bacak ile oynuyordu, adam gögsü ile orta sahadan alip, kaleye kadar tasiyordu topu. Eto yine calim calim girip ceza sahasina, gollerini diziyor.

Ricardo Kak� • Goals, Skills & Passes 2013/14 |HD| - YouTub

Fizik olarak bitik hali, sonucta Abdullah Ercan gibi degildi :D

1.56´daki gibi harketlerine bakarsan, atletizim ve cabukluk konusunda hala cok iyi oldugunu görebilirsin hemde daha Milan´da... Kaka Amerika´da yasamak istedi, yoksa kalirdi Milan´da.

işte 1 maç yapardı 3 maç dinlenirdi :)

Ben Yiğit üzerinden eleştirmek istiyorum :)

Terim' e inancımı tamamen yitirmeme sebep olan tam bir kırılma noktasıdır...Transfer edilen bir futbolcudan verim alınıp alınmamasından çok daha fazla anlam ifade etmiştir benim için. ''Bundan daha kerizce bir transfer yapılamaz herhalde'' demiştim; sonra Tarık Çamdal transferine şahitlik etmek de varmış kaderde! :(:mad:...

Bugün forumun tüm topiklerinin teması Mancini vs Terim olacak herhalde ...

Erman Kılıç transferi tarihin en büyük skandalı olabilir. Sezon başında aldığın adamı 2 maç oynatmadan geçerli bir gerekçe olmadan gönderiyorsun. Rezillik değil bunun adı ayıptır.

Terim' e inancımı tamamen yitirmeme sebep olan tam bir kırılma noktasıdır...Transfer edilen bir futbolcudan verim alınıp alınmamasından çok daha fazla anlam ifade etmiştir benim için. ''Bundan daha kerizce bir transfer yapılamaz herhalde'' demiştim; sonra Tarık Çamdal transferine şahitlik etmek de varmış kaderde! :(:mad:...

Hoca'da bir sorun vardı,o da aldığ oyuncunun futbol aklı olsun olmasın,topla teknik olsun olmasın ama ben alırım ve gazla onu çalıştırım görüşü vardı.Herkesi Emre-Okan-Suat gibi oynatacağını sanıyordu ama adamın tok tekniği filan yoksa boşa çaba..Bunu 2. döneminde net görmüş olmalıydı.
Bak geçen twitterda gördüm.Ne kadar gerçekçi bir yorum, adam diyorki "Fatih Terimden sonra gelen her hoca aynı kadrolarla başarısız oldu.Çünkü hoca hep kendine göre ve gazla çalışan oyucuları alıyor" Bu arada gazla filan diyorum da eleştirmiyorum ama gaz da olsa kaliteli oyuncularla oynamak zorundasın abi.

Erman Kılıç transferi tarihin en büyük skandalı olabilir. Sezon başında aldığın adamı 2 maç oynatmadan geçerli bir gerekçe olmadan gönderiyorsun. Rezillik değil bunun adı ayıptır.

hiç olmayan birşey değil bu gerets döneminde de aynısı yaşandı ragıp başdağ sezon başı alınıp sezon başlamadan yollandı

Oda kendi isteğiyle gitmedimi adami sağbek oynatiyordu adamda istememisti galiba.

gerets gelmeden önce alınmış sonra hoca beğenmemiş de olabilir belki detay hatırlamıyorum ama ermana benzer bir vakaydı

sağbek oynayan altan dı sanki yaw oda kaçmıştı

gerets gelmeden önce alınmış sonra hoca beğenmemiş de olabilir belki detay hatırlamıyorum ama ermana benzer bir vakaydı
Aynen gerets gelmeden alınmıştı çok iyi hatirliyorum yaz kampinda stoper ve sağ bek denemiş mutsuzdu sonra yollar ayrildi zaten.

"Her sartlarda, ayni basariyi yakalayabilen" diye bir TD dünyada yok. Sinisa Mihajlovic Türkiye´den kat ve kat kaliteli olan sirbistan milli takimini 2014´e götüremedigi icin kovuldu. Mourinho´nun durumu bu sezon ortada, Van Gaal gemiyi duvara toslatti. Guardiola desek, yine dünyanin en favori takimlarinin basinda oldu tek simdiye kadar. Simdiye kadar en zor duragi, yine sinirsiz bütceye sahip City olacak... Lucescu desen Italya´da basarisiz olup, ancak Türkiye ve Ukrayna´da kendini bulabildi. Yine ilk senesinde bizde rüya gibi kadro ile kaptirdi sampiyonlugu, Galatasaray tarihinin en büyük parasini harcamisti oraya kadar o sene. Jardel, Bülent, Serkan gibi oyunculara.

Basarisizliklar her Teknik Adamin basina gelecek birseydir, hic bir teknik adam yokki, her zaman basarili olsun. Fatih Terim´de basarisiz oldugu olmustur, KENDI HATALARINDAN dolayi. Ama genel olarak dogrulari bulup, olaganüstü yüksek bir basari oranina sahiptir...
Lucescu dan ziyade o sezonda nelerin döndüğünü hepimiz biliyoruz Adem. 5 kere üst üste şampiyon olmayalım diye yapmadıkları kalmadı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt