Serie A 16/17 H:28 | Juventus 2-1 Milan | MS | 10 Mart | beIN Sports 4

90+7 penaltı Juve :(

2-1 ne yazık ki :(

Koca İtalya Juve'nin oyuncağı olmuş.

Çok keyifli bir maçtı, son yarım saat tempo düşse de mücadele hep üst seviyeydi.

{taptap}

Milan' eski günlerine döndürecek bir baba yiğit yok mu ulan

Juventusu görünce sinirlerim bozuluyo babalarının çifliği olmuş italya ligi

TapaTalK

rezil penalti

ben 2 kere halaya kalktim mackolik sayesinde :D yan aglara giden topa gol verdi
Ahahahhahhahahahah :D

Ben de penaltı pozisyonunda küfür lugatımı genişlettim. 60. dakikadan itibaren maçı izlemeye başladım neler neler kaçtı. Genelde bu tarz durumlarda son maçlardan yattığım için eyvah dedim ve korktuğum başıma geldi. 3-1 4-1 olacak maçın uzatmalarına 1-1 girildi. Tam maç gitti artık derken ümidimi kaybetmişken hakem penaltı gösterdi ben halaya kalktım tabi :D Lakin penaltıyı gösterdikten sonra çizgi hakeminin yanına gitti yine eyvah dedim. Penaltıyı iptal ettirecek zannettim. O 50-60 saniyelik süreçte çizgi hakemi denen garibin kulakları ne çınlamıştır allah bilir. Ben bile ettiğim küfürler karşısında hayrete düştüm :D

Bir de bu kupon kasa kuponuydu öyle çok bir şey vermedi. Sağlam ikramiyeli kupon olsa ve yine tek maç olarak bu maça kalsam herhalde monitörü falan kırmıştım :D

Bu maç geldide Allah belanı versin Ömer Toprak demek istiyorum buradan.

Milan iyi yolda. Seneye elinde ki gençleri tutup doğru takviyeler yaparlarsa şampiyonluğa oynarlar. İnter her ne kadar iyi gitse de kadro olarak potansiyelli değil.

Geri
Üst Alt