Serie A 24/25 H:38 | Como 0-2 Inter | Napoli 2-0 Cagliari | MS | 23 Mayıs | S Sport+ & S Sport 2

Bu perulu fenotipleri ne kadar belirgin ya napoli maçında hemen bir tane yakaladım cagliari de var herif ben peruluyum diye bağırıyor

Muazzam bir hoca conte cidden her gittiği takıma etki ediyor ki son 10 yılda bu kadar kötü kadroyla şampiyon olan da yoktur adam hücumda 200 milyonluk iki oyuncusunu yolladı kvara yerine adam bile almadan şampiyon oldu helal valla spurs denilen loser kulüp harici her gittiği yere etki etti adam.Salak Milan için demiştim sezon başı napoliden falan iyi kadrosu varken pioli gonderiyorsan allegri yada conte getirirsin

Yalnız biz sara yerine bu mc tominay'i almış olsaymışız fena bir orta üçlümüz olacakmış
Ofansiz anlamda bakiyorsunda , sara torreira nin arkasinda top toparlamakla.mesguldu uzun sure. Ve atak baslatmakla

Bide muazzam yonetimimiz HEEEEYT BIZ MANCHESTERA UCUYOZ diye servisletip sonra babayi aldi. Ne fiyat cekmislerdi 25 miydi 30 muydu bonservis icin?

Bu napoli şampiyon oldu ama 2017/18 swzonu takımı olamadı vay be

Ofansiz anlamda bakiyorsunda , sara torreira nin arkasinda top toparlamakla.mesguldu uzun sure. Ve atak baslatmakla

Bide muazzam yonetimimiz HEEEEYT BIZ MANCHESTERA UCUYOZ diye servisletip sonra babayi aldi. Ne fiyat cekmislerdi 25 miydi 30 muydu bonservis icin?
Sara torreira ikilisi defansif anlamda kötüydü. Gol yeme rekoru kırdık, iyi oynadığımız zaman bile kolay gol yiyorduk.

30 istediler zaten sonra Napoli o parayi verip aldi cunku bize pahali gelmisti.

Sara torreira ikilisi defansif anlamda kötüydü. Gol yeme rekoru kırdık, iyi oynadığımız zaman bile kolay gol yiyorduk.
Onu demek istemedim, tominay o sekilde kullanilacakti okan hoca tarafindan, napolideki hali gibi olmayabilirdi.

Da zaten hatipoglu oldugunsurece transferde benim umudum 0.

Bu napoli'ye şampiyonluk veren inzaghi kesin kovulurdu barça'ya şl'de elenseydi eğer

Geri
Üst Alt