İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 3.766
- 2.610
- 1.198
Bu perulu fenotipleri ne kadar belirgin ya napoli maçında hemen bir tane yakaladım cagliari de var herif ben peruluyum diye bağırıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka reisNapoli'yi birakip Fener'e niye gitsin? Zaten CL'de oynayacak seneye.
Dzeko kac yasinda geldi? Ayni mi?Ne alaka reis
Dzeko malı da cl finalinsen yavru güvercin fenere düşmedi mi
Paraya bakar bu işler
Yaşı başı almış adamı cl ile kandıramazsın
Valla 30-31 den sonra her yaş aynı benim içinDzeko kac yasinda geldi? Ayni mi?
Lukaku'nun daha 2 yil kontrati var hayvani de maasi var zaten.
Lukakuya şuana kadar en fazla paralari ödetip doğru düzgün katkı alamayan tek mal varken neden gelsin bir daha bu adamın yanınaİnter şl'yi alamazsa inzaghi reyize cuval giydirebilirler valla
Ofansiz anlamda bakiyorsunda , sara torreira nin arkasinda top toparlamakla.mesguldu uzun sure. Ve atak baslatmaklaYalnız biz sara yerine bu mc tominay'i almış olsaymışız fena bir orta üçlümüz olacakmış
Sara torreira ikilisi defansif anlamda kötüydü. Gol yeme rekoru kırdık, iyi oynadığımız zaman bile kolay gol yiyorduk.Ofansiz anlamda bakiyorsunda , sara torreira nin arkasinda top toparlamakla.mesguldu uzun sure. Ve atak baslatmakla
Bide muazzam yonetimimiz HEEEEYT BIZ MANCHESTERA UCUYOZ diye servisletip sonra babayi aldi. Ne fiyat cekmislerdi 25 miydi 30 muydu bonservis icin?
30 istediler zaten sonra Napoli o parayi verip aldi cunku bize pahali gelmisti.Ofansiz anlamda bakiyorsunda , sara torreira nin arkasinda top toparlamakla.mesguldu uzun sure. Ve atak baslatmakla
Bide muazzam yonetimimiz HEEEEYT BIZ MANCHESTERA UCUYOZ diye servisletip sonra babayi aldi. Ne fiyat cekmislerdi 25 miydi 30 muydu bonservis icin?
Onu demek istemedim, tominay o sekilde kullanilacakti okan hoca tarafindan, napolideki hali gibi olmayabilirdi.Sara torreira ikilisi defansif anlamda kötüydü. Gol yeme rekoru kırdık, iyi oynadığımız zaman bile kolay gol yiyorduk.