kenan , her ne kadar elenseler de - kupa macinda - yedek den oyuna girip olumlu bir goruntu sergilemisti .
bugun ic sahada verona karsisinda 11e geri donmus . son lig macinda da saha nin juve adina en iyilerinden di .
juve de kupa macinda koop ve vlahovic bugunku macta 11 de yoklar . 4231de kupa macinda kenan'in yerinde oynayan ^muani bugun vlaho nun yerine tek forvete gecmis, bizim kenan da haliyle kendi yerine gecmis .
orta da 11de koop'un yerine locatelli formayi almis .
genel anlamda :
ligde ust uste 4 galibiyet almalarina ragmen - cl ve yerel kupa sonuclari motta'ya yonelik elestirileri arttirdi .
bunu kesmek icin en azindan sezon sonuna dek ; ligde sampi lik olmasa da cl potasinda tutmasi gerekir .
maca tekrar donersek , bu aksam verona karsisinda temennim kenan sezon baslarindaki ivmeli ,gole ve asiste yatkin rolde bir 90 dakika gecirmesi... ben kendisine guveniyorum . hocasi da guveniyor ki tereddut etmeden 11de sans veriyor.
velhasil, bence guzel renkli ozellikle juve adina bol pozisyonlu bir mac olmasi muhtemel bir versus olacagini bekliyorum . juve erkenden golu bulabilirse macin seyri de degisebilir . mac orta da ilerlerse de verona nin reaksiyonunu merak ediyorum. en son milan macinda zar zor 1-0 yenilmislerdi son ceyrek icerisinde golu yemislerdi . ki o macin hemen ertesine ligin ilk 7sindeki fioreyi yendiler, haliyle morallli geliyorlar bu deplasmana .
guzel mac olsun - adeta kenan'in yildizinin parladigi^ .
saygi ve selamlar .