Serie A Maçlar Başlığı

Joao Felix Milan'da da fena patladi. Hic memnun degiller.

Bakalim burdan sonra nereye gidecek..

pavloviç kırmızı bize gelseydin nolurdu ulan hıyar herif şimdi sürün bitik milanda

Keyif almadım 88 dk izlerken şu maçı.Biz puan kaybedince futboldan keyif alamıyorum

çukuwuezeyi beğeniyorum seneye değerlendirmeye almalıyız kanat oyuncusu lazım

Milan hiçbir şey oynamiyorken 1 puan alacaktı dk 94te penaltı atacak şimdi lazio

Maçın hakkı zaten Lazyo'nun idi

Takımı da Maignan falan yakmadı. 10 kişi kalmışsın beraberliği bulmuşsun hala koş koş bi o kale bi bu kale topu oynuyosun

Bu Xeixao hoca moca değil. Lazio 90 artıda üç defa seni savunmada eksik yakaldı

kenan , her ne kadar elenseler de - kupa macinda - yedek den oyuna girip olumlu bir goruntu sergilemisti .

bugun ic sahada verona karsisinda 11e geri donmus . son lig macinda da saha nin juve adina en iyilerinden di .

juve de kupa macinda koop ve vlahovic bugunku macta 11 de yoklar . 4231de kupa macinda kenan'in yerinde oynayan ^muani bugun vlaho nun yerine tek forvete gecmis, bizim kenan da haliyle kendi yerine gecmis .

orta da 11de koop'un yerine locatelli formayi almis .

genel anlamda :
ligde ust uste 4 galibiyet almalarina ragmen - cl ve yerel kupa sonuclari motta'ya yonelik elestirileri arttirdi .
bunu kesmek icin en azindan sezon sonuna dek ; ligde sampi lik olmasa da cl potasinda tutmasi gerekir .

maca tekrar donersek , bu aksam verona karsisinda temennim kenan sezon baslarindaki ivmeli ,gole ve asiste yatkin rolde bir 90 dakika gecirmesi... ben kendisine guveniyorum . hocasi da guveniyor ki tereddut etmeden 11de sans veriyor.

velhasil, bence guzel renkli ozellikle juve adina bol pozisyonlu bir mac olmasi muhtemel bir versus olacagini bekliyorum . juve erkenden golu bulabilirse macin seyri de degisebilir . mac orta da ilerlerse de verona nin reaksiyonunu merak ediyorum. en son milan macinda zar zor 1-0 yenilmislerdi son ceyrek icerisinde golu yemislerdi . ki o macin hemen ertesine ligin ilk 7sindeki fioreyi yendiler, haliyle morallli geliyorlar bu deplasmana .

guzel mac olsun - adeta kenan'in yildizinin parladigi^ .

saygi ve selamlar .

Hellas veronalilar top oynamıyor dövüserek basladilar

Kapattım ya sokarim maçına.Pasa maçından sonra futboldan falan keyif almıyorum artık

Geri
Üst Alt