Serie A Maçlar Başlığı

Biraz risk aldım bu maça İy 2,5 Üst oynadım :D Fb maçına da İy 1,5 Üst oynadım maç sayısı az bugün oynanacak risk almak gerekliydi gibi :D

IY 1,5 üst candır. Son 1 yıldır hep bunu oynuyorum neredeyse.

IY 2,5 üst 5+ oran olmadığı vakit değmez o riske bence. United maçına IY 2,5 üst oynadım Cumartesi, içime doğmuştu. 5,20'den geldi.

IY 1,5 üst candır. Son 1 yıldır hep bunu oynuyorum neredeyse.

IY 2,5 üst 5+ oran olmadığı vakit değmez o riske bence. United maçına IY 2,5 üst oynadım Cumartesi, içime doğmuştu. 5,20'den geldi.
Burda oranlar azdı reis ben de maç sayısı az diye riske gireyim dedim.Bana kalsa ben İy 0,5 Üst 1,5 Üst falan oynayanım aslında reiste :D

kaan ve mert juve maçına 11 çıkmış

mert müldür 7.dakika sakatlanıp çıkmış

Kaan Ayhan çöpü show yapıyo yine :D Taylan gibi topu kaptırdı önce daha sonrasında da çok rahat bi şut izni verdi adama :D

İnter attı 1-0..

ardindan bizim hakan da atti . net bir galibiyet oldu inter adina. 3-0

birazdan atalanta vs milan baslayacak. merih 11 de. guzel mac olur gibi... rebic ve leao karsisinda bakalim neler yapacak....

milan ilginc bir 11 le cikmis gibi...
yeniler yedekte. keza , giroud da yedek , rebic 11 baslayacak...
bizle ismi cikan fode de yedeklerde milan da.

atalanta gecen sezon hayal kirikligi idi... bu mactan nasil bir reaksiyon sunacaklar ayri merak edilesi tarafim adina....

ya milan rahat galip gelir , ya atalanta ozune donup sahayi dar edip galip gelir.
ortada bir mac kagit uzerinde.

guzel mac olsun bol gol olsun keyif alalim...

Atalanta Milan maci izlenir. Marcao bekleseydi Atalanta alirdi Palomino ceza yedikten sonra, orada daha iyi olurdu bosuna Sevilla gibi uyduruk ekip icin bizle arasini bozdu

Geri
Üst Alt