- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.149
- 5.488
tivibu uyduNereden izliyorsun? Tvplusdan izliyorum 10sn önceden yazıyorsun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tivibu uyduNereden izliyorsun? Tvplusdan izliyorum 10sn önceden yazıyorsun![]()
tivibu uydu
Maç 1-1 Bitti![]()
Bu maça oynamadım.Real Madrid maçına kadar vakit geçirmelik takıldım reis bu maçtaMs 1 mi oynadın
Bu maça oynamadım.Real Madrid maçına kadar vakit geçirmelik takıldım reis bu maçta![]()
Ulan bir insanda herşey olur mu. Nasıl bir zenginliktir butivibu uydu
lan bu ne sadshhsssf
ben olsam allagri'yi kovar tuchel'i getiririmDedik size kanks Salernitana hafife alınacak bi takım değil hocaları o kadroyla geçen sene de iyi oynattıŞimdi bi de takviyeler de yaptılar
Bu skor dönebilir de ama Juventus'ta kaliteli ayaklar fazlasıyla mevcut şu an takımda
![]()
Benim hoca tercihim Diego Simeone hocam olurdu beaaaa kanksben olsam allagri'yi kovar tuchel'i getiririm
olm herif atletiyi maaşa bağlamış en çok para kazanan hocası real madrid varken şampiyon olma baskısı yok o keyfi bırakıp gelir miBenim hoca tercihim Diego Simeone hocam olurdu beaaaa kanks![]()
Orda da fazla maaş verecekler kanksolm herif atletiyi maaşa bağlamış en çok para kazanan hocası real madrid varken şampiyon olma baskısı yok o keyfi bırakıp gelir mi
imkansızOrda da fazla maaş verecekler kanks![]()