- 27 Ocak 2010
- 132.110
- 97.143
- 5.488
GOOOOOOOOOOLLLLL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mac buz gibi sike, hakem 5 kez vermedi hala 3. Bölgede bok çuvalı gibi kendilerini yere atiyor romali oyuncular, ikinci bölgede top oynuyormuş gibi yapip ilerde 0 is
gooooooooooooooooooooooool
Ben yurt dışında oynasam hem daha az Maçlar'a oynarım hem de taraf bahsini fazla oynamam dolu seçenek var yav
Keyif yapıyorumBen yurt dışında oynasam hem daha az Maçlar'a oynarım hem de taraf bahsini fazla oynamam dolu seçenek var yav![]()
O zaman diyecek 1 laf yok reis iyi eğlenmeler dilerimKeyif yapıyorum
5,10 ero uzak kalmamak için
Varmı maç geceyeO zaman diyecek 1 laf yok reis iyi eğlenmeler dilerim![]()
Midtyjjland Maçı'na 2,5 Üst ve Cluj Maçı'na 1,5 Üst ve Levante Maçı'na İy 0,5 Üst oynadım bekliyorum 2 kupon şeklindeVarmı maç geceye
kupon başlığına gelMidtyjjland Maçı'na 2,5 Üst ve Cluj Maçı'na 1,5 Üst ve Levante Maçı'na İy 0,5 Üst oynadım bekliyorum 2 kupon şeklinde![]()
Elche 0,5 üst 1,44Midtyjjland Maçı'na 2,5 Üst ve Cluj Maçı'na 1,5 Üst ve Levante Maçı'na İy 0,5 Üst oynadım bekliyorum 2 kupon şeklinde![]()
Denenebilir reis ben son Maçlar'da ben beğendim oynadıkları futboluElche 0,5 üst 1,44
Denesemmi acaba
Levante bende ekledim di iy 1 gol bahsi