Serie A Maçlar Başlığı

Şuna bak yine bültene yine ayar çekmişler :D Portekiz Ligi - Brezilya Ligi ve İspanya 2. Ligi gibi Ligler'de Maçlar tek maç şeklinde ve seçenekleri bol 1 şekilde oynanıyodu bazı maçları 2 maç bazı maçları 3 maçla sınırlandırmışlar ve seçeneklerini de azaltmışlar :D

Empoli - Sassuolo Maçı'nı İy 0 dışında bitirmeyecekler diye 1 duyum aldım 1 de Maç'ta 8,5 Korner Üst ve İy 3,5 Korner Üst ve İy 4,5 Üst Korner duyumu aldım doğru mu değil mi birazdan anlayacaz :D

Empoli - Sassuolo Maçı'nı İy 0 dışında bitirmeyecekler diye 1 duyum aldım 1 de Maç'ta 8,5 Korner Üst ve İy 3,5 Korner Üst ve İy 4,5 Üst Korner duyumu aldım doğru mu değil mi birazdan anlayacaz :D
Empoli'nin hakem penaltısını vermedi Var bile uyardı izle dedi ama penaltıyı vermedi yav :D Biz bu Lig'i çok seviyoruz yav :D

tutan-kupon-246.JPG
tutan-kupon-247.JPG
Empoli'nin hakem penaltısını vermedi Varla da konuştu ama vermedi penaltıyı :D

Sassuolo - Roma Maçı'nı İy 1,5 Üst dışında bitirmeyecekler diye 1 duyum aldım 1 de Maç'ta 8,5 Korner Üst ve İy 3,5 Korner Üst ve İy 4,5 Üst Korner duyumu aldım doğru mu değil mi birazdan anlayacaz :D

İtalyan mafyasıyla mı çalışıyorsun?
Yok reis öyle olsa bu Maç da gelirdi yav :D Bana Maçlar İtalya illerinden şehirlerinden geliyo yav :D Bazen 1 bakmışsın Venezia Bergamo gibi illerden şehirlerden uçan kuşlar buraya gelip benim onlar için hazırladığım perde de seçili alana geliyolar :D

Yok reis öyle olsa bu Maç da gelirdi yav :D Bana Maçlar İtalya illerinden şehirlerinden geliyo yav :D Bazen 1 bakmışsın Venezia Bergamo gibi illerden şehirlerden uçan kuşlar buraya gelip benim onlar için hazırladığım perde de seçili alana geliyolar :D

Geçen yine roma maçında tutturdun bende bekledim bu sefer olacak mı diye roma maçının ilk yarısını izledim.

Geri
Üst Alt