Serie A Maçlar Başlığı

Angelino - Zaha ikilisinden beklediğimiz performans tam olarak buydu sonu böyle olmamalıydı.

Roma'nın kadro yetersiz değil bence. Adamların her mevkide kalbürüstü iyi oyuncuları var. He Roma seviyesinde mi o tartışılır. Ama kesin olan şu ki Mourinho Roma'da özellikle Serie A'da başarısız olmuştur. Geldiğinden beri bonservissiz oyunculara verdikleri imza paralarını da katarsak 200 Milyon Euro'ya yakın para harcattı. Sonuç 1 UECL şampiyonluğu ve UEL finali. En azından Milan kadar olmalıydılar şu an. Aşırı saçma planlama yaptı Mourinho. O da Roma'da transferleri sadece kendisi yaptırdı ve sonuç hüsran. Aynı bizim kötü geçen Terim dönemleri gibi.

Pasalic;
Özellikle bu sezon maç içinde çok inişli çıkışlı zamanlar geçirdi. Çok kayboluyor. Hep kalite sunan bir teknik ve top gelmeden ne yapacağını bilen bir topçu olmuştur. Bence bize gelme ihtimali mümkün. Ama bizim sorunumuz genel açıdan bakarsak, tam olarak futbolcu transferine dayalı ve çözülmesi gereken temel sorun değil. Tek başına değil en azından.

bize vermezler mi kralı

Gerçekten kendisi açısından gelmesini ister misin. :LOL:

Ben istemem, dağılmaya müsait bir topçu bence. Kulüp yönetiliş bakımından doğru ellerde olduğunu düşünüyorum. Juve biraz daha güçlenirse sağlam yol alır duruyor. Şu hali ile biraz gelişimi zamana yayılacak gibi.

Vlahovic müthiş gol. Juve 1-0 Sassuolo

Bu Juve liderliği alır interden.

geçen gün de yazmıştım, geçişler şiir gibi yaw

Geri
Üst Alt