Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.089
- 6.849
- 1.738
GirdiZaniolo yu almadı oyuna, bu maç girmezse bonservisini almayacaklar demektir
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GirdiZaniolo yu almadı oyuna, bu maç girmezse bonservisini almayacaklar demektir
Orada açısı dardı içeride bir Atalantalı vardı ona vermeliydi sanki. Juve'nin de Atalanta'nın kalecileri çok iyi bu arada.Zaniolo onu atmaliydi çok netti zaten juve artık çekilmişti atsa kahraman olurdu
Yok ya kalenin agzindaydi neredeyse kaleci de çizgideydi yakına vursa çıkma ihtimali yoktu benceOrada açısı dardı içeride bir Atalantalı vardı ona vermeliydi sanki. Juve'nin de Atalanta'nın kalecileri çok iyi bu arada.
Farklı iddialar var bir iddia Gökhan Dinç'e göre her maç 45 dakika oynaması lazım 20 maçta diye böyleyse zaten olmaz ama bu Aston Villa'daki zorunlu şartıydı aynı zamanda o yüzden bilemedim. Bir diğer iddia ki ilk transfer olduğunda da buna benzer yazılmıştı oynadığı süre fark etmeksizin Atalanta'nın oynadığı resmi maçların %50 maçtan 1 fazlası diye. O zaman da Atalanta 55-60 maç arası yapar dersek 28-30 maç oynamalı oluyor 7-9 maç kalıyor bu iddiaya göre. Her türlü Atalanta'nın memnuniyetine bağlı aslında almak isterlerse alırlar.Zaniolo kaç maçı kaldı şimdi bilgisi olan var mı
Almak istese alırlara kalırsa almıyorlar genelde, mecburi olsa güzel olurdu. Ben de yarısı + 1 duydum dediğin gibi ama teyitli bilgi değil. Tşk.Farklı iddialar var bir iddia Gökhan Dinç'e göre her maç 45 dakika oynaması lazım 20 maçta diye böyleyse zaten olmaz ama bu Aston Villa'daki zorunlu şartıydı aynı zamanda o yüzden bilemedim. Bir diğer iddia ki ilk transfer olduğunda da buna benzer yazılmıştı oynadığı süre fark etmeksizin Atalanta'nın oynadığı resmi maçların %50 maçtan 1 fazlası diye. O zaman da Atalanta 55-60 maç arası yapar dersek 28-30 maç oynamalı oluyor 7-9 maç kalıyor bu iddiaya göre. Her türlü Atalanta'nın memnuniyetine bağlı aslında almak isterlerse alırlar.
Çaprazdaydı kaleci ayağıyla çıkardı zaten içerideki oyuncu bir de boştu biraz verse daha net olurdu gibi ama tabi Kenan ki kadar da dar bir açı değildi.Yok ya kalenin agzindaydi neredeyse kaleci de çizgideydi yakına vursa çıkma ihtimali yoktu bence
Oraya da verebilirdi de vurduğu yerde bir de 2 oyuncu vardi bence random sert vursa bile atardı onu.Top arada sıkışınca kaleci normal olarak çizgide kaldı zaten o mesafeden suta yatmak için direkt daha dışta olsaydı biraz çıkardı da.Ben öyle gördüm şahsen bizden biri 1-1 giderken o kadar yakın mesafeden yakına rahat rahat atmasaydı onu herhalde cami çerçeveyi evi falan yakardım kompleÇaprazdaydı kaleci ayağıyla çıkardı zaten içerideki oyuncu bir de boştu biraz verse daha net olurdu gibi ama tabi Kenan ki kadar da dar bir açı değildi.