Serie A Maçlar Başlığı

Zaniolo iyi pozisyon ama açı dardı, pas verse daha iyi olurdu.

Kenan'da pas vermek yerine şut çekti olası golü yedi. 1 pozisyon öncede Atalanta'da bir oyuncu hatada çok kötü kullanmıştı topu.

Zaniolo onu atmaliydi çok netti zaten juve artık çekilmişti atsa kahraman olurdu

Zaniolo kaç maçı kaldı şimdi bilgisi olan var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaniolo kaç maçı kaldı şimdi bilgisi olan var mı

Farklı iddialar var bir iddia Gökhan Dinç'e göre her maç 45 dakika oynaması lazım 20 maçta diye böyleyse zaten olmaz ama bu Aston Villa'daki zorunlu şartıydı aynı zamanda o yüzden bilemedim. Bir diğer iddia ki ilk transfer olduğunda da buna benzer yazılmıştı oynadığı süre fark etmeksizin Atalanta'nın oynadığı resmi maçların %50 maçtan 1 fazlası diye. O zaman da Atalanta 55-60 maç arası yapar dersek 28-30 maç oynamalı oluyor 7-9 maç kalıyor bu iddiaya göre. Her türlü Atalanta'nın memnuniyetine bağlı aslında almak isterlerse alırlar.

Farklı iddialar var bir iddia Gökhan Dinç'e göre her maç 45 dakika oynaması lazım 20 maçta diye böyleyse zaten olmaz ama bu Aston Villa'daki zorunlu şartıydı aynı zamanda o yüzden bilemedim. Bir diğer iddia ki ilk transfer olduğunda da buna benzer yazılmıştı oynadığı süre fark etmeksizin Atalanta'nın oynadığı resmi maçların %50 maçtan 1 fazlası diye. O zaman da Atalanta 55-60 maç arası yapar dersek 28-30 maç oynamalı oluyor 7-9 maç kalıyor bu iddiaya göre. Her türlü Atalanta'nın memnuniyetine bağlı aslında almak isterlerse alırlar.
Almak istese alırlara kalırsa almıyorlar genelde, mecburi olsa güzel olurdu. Ben de yarısı + 1 duydum dediğin gibi ama teyitli bilgi değil. Tşk.

Çaprazdaydı kaleci ayağıyla çıkardı zaten içerideki oyuncu bir de boştu biraz verse daha net olurdu gibi ama tabi Kenan ki kadar da dar bir açı değildi.
Oraya da verebilirdi de vurduğu yerde bir de 2 oyuncu vardi bence random sert vursa bile atardı onu.Top arada sıkışınca kaleci normal olarak çizgide kaldı zaten o mesafeden suta yatmak için direkt daha dışta olsaydı biraz çıkardı da.Ben öyle gördüm şahsen bizden biri 1-1 giderken o kadar yakın mesafeden yakına rahat rahat atmasaydı onu herhalde cami çerçeveyi evi falan yakardım komple

juventus hoca degisti ama hala mide bulandiriyor oynadigi oyun. Roma 1 bu mallar 2.

Roma biraz normale döner gibi son donem. Bunlar sezonun butun maclarini beraberlik uzeri oynayacaklar 20 maç 13 beraberlik

Kenan cok iyi gelisiyor. Oynadikca aciliyor.

Juventus'un bu aralar dandik olmasinin avantaji diyelim. Genc yeteneklere güvenmek zorunda kaliyorlar.

Interde hem hakan hem mkinin adele gitmiş bakalım inter gizli lider ama bologna da biraz daha toparlandı ama lucumi yokmuş onlarda da.Benjamin dominguez yok bugün ki roma maçında baya iyiydi tam bizlik oyuncu

Geri
Üst Alt