- 20 Ağustos 2017
- 18.987
- 12.712
- 1.653
Slovak Suslov icin ne diyorsun? Gol asist yok ama oynadigi takimla ilgili de olabilir.Monza bu Maç'ı rahat 1 şekilde çevirebilir bence yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Slovak Suslov icin ne diyorsun? Gol asist yok ama oynadigi takimla ilgili de olabilir.Monza bu Maç'ı rahat 1 şekilde çevirebilir bence yav![]()
İzlemedim bu oyuncuyu Arif abi.Verona 26 tane Gol atmış.Burda Skor yapamamışsa defansif olarak kullanmışlardır.Yoksa devre arasında gönderirlerdi..Slovak Suslov icin ne diyorsun? Gol asist yok ama oynadigi takimla ilgili de olabilir.
Verona dusmemeye oynuyor zaten de 22 yasinda 38 kere A milli olmus. Super Lige gelen yabancilarin sirf ucuz diye Afrika kabilelerinden degil de boyle olmasini tercih ederim acikcasi.İzlemedim bu oyuncuyu Arif abi.Verona 26 tane Gol atmış.Burda Skor yapamamışsa defansif olarak kullanmışlardır.Yoksa devre arasında gönderirlerdi..
dediklerinle beraber ,*ÈPL'de ucuz takim kalmadigi icin biraz da bu yone yatirim yapiyorlar. Ayrica Cinlilerle burada da bir mucadele soz konusu sanirim. Yatirim yapilacak ne varsa saldiriyorlar.
Evet, bu yatirimci grubun Italyan kokeni var.dediklerinle beraber ,
salt *epl ozelinde konusursam , genel abd ve kanada da olan irlanda, ingiliz vb orijinli yatirimcilar disinda , son donemlerde uzakdogu ve petrol bolgesi ulkeleri ada futboluna yatirim yapiyorlar. uzakdogu dan cin misal ispanya bolgesine de son donemde yatirimlar yapti.
ancak, benim italya ozelinde dedigim *migrant italyan kesim , bariz italya odakli saglam yatirim yapiyorlar.
bi ara deginmistim dunya futbolu bolumunde .
italya liginin son donemde kalkinmasinda elbette paylari yadsinamaz. bu baglamda yakin donem serie a ligininin havasini 80ler 90lar donemine kismen benzetiyoruum. ligin genel cekismesi, guzel futbol, yetenek coklugu ve yabanci yildizlarin cokca o donemler gibi zamanla artmasi . tek eksik stad yenilenmesi . bunu da udinese ve juventus guzel yapti digerleri de devam eder gibi .
goreceli elbette .
saygi ve selamlar .
Juventus bu Maç'ı çevirirjuventus yemiş
sen iyice 1/2 2/1 kafayı bozdunJuventus bu Maç'ı çevirirVlahovic'in oyuna girip Gol atması gerek.Ne zaman formsuz olsa Empoli'ye Gol atıp formuna kavuşuyomuş.Fb kiralayabilir diye haberler çıktı
Gol'ü atıp oraya gitmemesi gerekli
![]()
sen iyice 1/2 2/1 kafayı bozdun
juventuz forumdan enstantanelerHoca oyuna Vlahovic'i al ulan![]()
Fb şampiyonluğunu izlersin o zaman dajuventuz forumdan enstantaneler