Serie A Maçlar Başlığı

İzlemedim bu oyuncuyu Arif abi.Verona 26 tane Gol atmış.Burda Skor yapamamışsa defansif olarak kullanmışlardır.Yoksa devre arasında gönderirlerdi..
Verona dusmemeye oynuyor zaten de 22 yasinda 38 kere A milli olmus. Super Lige gelen yabancilarin sirf ucuz diye Afrika kabilelerinden degil de boyle olmasini tercih ederim acikcasi.

*ÈPL'de ucuz takim kalmadigi icin biraz da bu yone yatirim yapiyorlar. Ayrica Cinlilerle burada da bir mucadele soz konusu sanirim. Yatirim yapilacak ne varsa saldiriyorlar.
dediklerinle beraber ,
salt *epl ozelinde konusursam , genel abd ve kanada da olan irlanda, ingiliz vb orijinli yatirimcilar disinda , son donemlerde uzakdogu ve petrol bolgesi ulkeleri ada futboluna yatirim yapiyorlar. uzakdogu dan cin misal ispanya bolgesine de son donemde yatirimlar yapti.

ancak, benim italya ozelinde dedigim *migrant italyan kesim , bariz italya odakli saglam yatirim yapiyorlar.
bi ara deginmistim dunya futbolu bolumunde .

italya liginin son donemde kalkinmasinda elbette paylari yadsinamaz. bu baglamda yakin donem serie a ligininin havasini 80ler 90lar donemine kismen benzetiyoruum. ligin genel cekismesi, guzel futbol, yetenek coklugu ve yabanci yildizlarin cokca o donemler gibi zamanla artmasi . tek eksik stad yenilenmesi . bunu da udinese ve juventus guzel yapti digerleri de devam eder gibi .

goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

dediklerinle beraber ,
salt *epl ozelinde konusursam , genel abd ve kanada da olan irlanda, ingiliz vb orijinli yatirimcilar disinda , son donemlerde uzakdogu ve petrol bolgesi ulkeleri ada futboluna yatirim yapiyorlar. uzakdogu dan cin misal ispanya bolgesine de son donemde yatirimlar yapti.

ancak, benim italya ozelinde dedigim *migrant italyan kesim , bariz italya odakli saglam yatirim yapiyorlar.
bi ara deginmistim dunya futbolu bolumunde .

italya liginin son donemde kalkinmasinda elbette paylari yadsinamaz. bu baglamda yakin donem serie a ligininin havasini 80ler 90lar donemine kismen benzetiyoruum. ligin genel cekismesi, guzel futbol, yetenek coklugu ve yabanci yildizlarin cokca o donemler gibi zamanla artmasi . tek eksik stad yenilenmesi . bunu da udinese ve juventus guzel yapti digerleri de devam eder gibi .

goreceli elbette .

saygi ve selamlar .
Evet, bu yatirimci grubun Italyan kokeni var.

Juventus bu Maç'ı çevirir :D Vlahovic'in oyuna girip Gol atması gerek.Ne zaman formsuz olsa Empoli'ye Gol atıp formuna kavuşuyomuş.Fb kiralayabilir diye haberler çıktı :D Gol'ü atıp oraya gitmemesi gerekli :D
sen iyice 1/2 2/1 kafayı bozdun

Vlahovic'i ısınmaya gönderdi taraftar tepki gösterince.Thuram ile beraber oyuna girecekler..

milan inter maçıyla başlarım sonra roma maçıyla devam

Vlahovic Penaltı bekledi hakem vermedi daha sonra Gol'ünü çok güzel 1 şekilde attı :D

Geri
Üst Alt